ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: «Αισιόδοξοι για μία επιτυχημένη σεζόν, στη διπλή πρόκληση Ελλάδας και Ευρώπης»

Πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης, στους παίκτες μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, στέλνοντας το δικό του μήνυμα εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ τόνισε:

«Θέλω να σας καλωσορίσω στον ΑΡΗ, μία από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα brand names της Ευρώπης. Είμαστε χαρούμενοι που σας έχουμε στην ομάδα, όλοι είστε καλοί παίκτες και είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς Καστρίτης και όλο το σταφ, θα εξελίξουν τις ικανότητές σας και θα σας κάνουν ένα συμπαγές σύνολο. Έχουμε εξαιρετικό προπονητή και ένα πολύ καλό επιτελείο, το οποίο περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία φέτος, όπου ο στόχος είναι διπλός, αφού πέρα από τις εγχώριες διοργανώσεις, έχουμε και την πρόκληση του EuroCup.

Τώρα βλέπετε τις κερκίδες άδειες, αλλά περιμένετε μερικές εβδομάδες για να δείτε τι θα ζήσετε σ’ αυτό το γήπεδο, το θρυλικό «Nick Galis Hall». Η διοίκηση του ΑΡΗ είναι κοντά στην ομάδα, για τις νυν αλλά και παλιότερες υποχρεώσεις της, και θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε».

To Top