ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: “Δικαίωση για όλους η επιστροφή στην Ευρώπη” (video)

Στη εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου και μίλησε για την επιστροφή των κιτρινόμαυρων στα ευρωπαϊκά σαλόνια, αλλά και το μέλλον του τμήματος μπάσκετ μετά τα δύσκολα χρόνια.

Μία ευχάριστη αναμφίβολα εξέλιξη σε ένα δύσκολο τελευταίο διάστημα για την διοίκηση ειδικότερα πρόεδρε υπό την έννοια ότι κλήθηκε να λάβετε μία απόφαση για το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου εν τέλει Eurocup ένα πρωτάθλημα μέσα στο πρωτάθλημα για την ομάδα. Ήταν η ενδεδειγμένη επιλογή τελικά;

Σε όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον Άρη αντιλαμβάνονται ότι γίνεται μία προσπάθεια σε πολλά επίπεδα. Είναι μία τιτάνια μάχη αυτή που κάνει η διοίκηση. Όσον αφορά την απάντηση στο ερώτημά σας, μετά από πολλή περισυλλογή και προβληματισμό καταλήξαμε ότι ήρθε η ώρα της Ευρώπης για το σύλλογό μας μετά από 5 χρόνια. Ήρθε η ώρα ο Άρης η μεγάλη αυτή η ομάδα με τη μεγάλη ιστορία και παράδοση να επανέλθει στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Είστε πρόεδρος το τελευταίο διάστημα σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου. Είναι αυτή η επιστροφή της ομάδας μία δικαίωση και για σας προσωπικά αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης;

Σε πρώτο χρόνο είναι μία δικαίωση για τη διοίκηση η οποία έχει προσπαθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Ο Άρης επανακάμπτει μετά από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας του. Είναι λοιπόν μία δικαίωση για τη διοίκηση αλλά και για το λαό του Άρη. Νομίζω ότι όλοι επιθυμούσαμε την Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας μας

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρόκειται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας. Μετά από αυτή την ευχάριστη είδηση πόσο σημαντική είναι και από οικονομικής πλευράς η υποστήριξη του κόσμου του Άρη σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνετε εδώ και μερικά χρόνια;

Ο κόσμος του Άρη πάντοτε εκ παραδόσεως είναι κοντά στην ομάδα από πολλές δεκαετίες μέχρι και σήμερα στα δύσκολα χρόνια της τελευταίας περιόδου. Θα πρέπει να πω πως επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων. Όλοι περιμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό και αγωνία την έκδοση των εισιτηρίων. Εμείς έχουμε συζητήσει ως μέλη της διοίκησης και την επόμενη εβδομάδα, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας είναι ο στόχος μας να κυκλοφορήσουν τα διαρκείας.

Αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα βλέποντας την αλληλουχία των κινήσεων ότι παράλληλα με όλα αυτά σχεδιάζατε και την ομάδα για τη νέα σεζόν. 

Έτσι ακριβώς είναι. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που είμαστε εν εγρηγόρσει τόσο σύντομα μες στο καλοκαίρι. Βρισκόμαστε ακόμη στο τέλος Ιουνίου και ήδη έχουμε χτίσει ένα μέρος του κορμού της ομάδας. Πριν από λίγη ώρα είχαμε συνάντηση με τον προπονητή με τον οποίο είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία καθημερινά για πολλές ώρες. Φιλοδοξία μας είναι έγκαιρα, χωρίς καμία απολύτως αγωνία χρονική, να χτίσουμε ένα ρόστερ που θα μας εκπροσωπήσει και στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.

Είστε ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Άρη. Πόσο αισιόδοξος είστε για το μέλλον της ομάδας;

Έχω την αίσθηση ότι τα πιο δύσκολα έχουν περάσει, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση. Νομίζω όμως ότι από δω και πέρα κάθε χρόνο ο Άρης θα έχει όλο και καλύτερο μέλλον. Βέβαια είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα όπως εχουμε αποδείξει άλλωστε αυτά τα τελευταία χρόνια,  όμως δικαιολογημένα επικρατεί αισιοδοξία και στη διοίκηση αλλά και στον κόσμο του Άρη.

To Top