ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαγεωργίου: «Επιλογή με απόλυτη διαφάνεια και διασφαλίσεις»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χάρης Παπαγεωργίου, δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας, λίγο πριν την τελική απόφαση για την παράδοση του «χρίσματος».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα “Metrosport”:

Πως και γιατί τελικά φτάσαμε στη Γ’ εθνική, ενώ κι εσείς ήσασταν υπέρ της Β’ εθνικής μέχρι πριν λίγο καιρό;

«Η σημερινή διοίκηση του ΑΣ κι εγώ ως πρόεδρος, από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το τεράστιο θέμα του ποδοσφαίρου. Είμαι αθλητής που τίμησα τη φανέλα και την οικογένεια του Αρη, σε όλη μου την πορεία. Τίποτα δεν ήταν εύκολο και καμία απόφαση δεν πάρθηκε χωρίς να εξετασθούν ενδελεχώς όλες οι παράμετροι. Η κατάσταση είναι τραγική και οι αποφάσεις οδυνηρές για όλους μας. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για την Β’ κατηγορία. Οι προοπτικές για την σωτηρία, μας υποχρέωσαν στην λύση της Γ’ κατηγορίας».

Είναι σε θέση ο ΑΣ να διαχειριστεί την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε για το ποδοσφαιρικό τμήμα;

«Ο ΑΣ κινείται πλέον δυναμικά και αποφασιστικά μπροστά στις εξελίξεις που τρέχουν. Σίγουρα υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, αλλά δουλεύουμε με εντατικούς ρυθμούς. Οι επαφές που γίνονται, είναι καθημερινές και υπάρχει σχέδιο. Θα συστρατευτούμε όλοι και μέσα από στρατηγικές επιλογές, θα επανασυστήσουμε τον Αρη με γνώμονα αποκλειστικά το συμφέρον του συλλόγου. Θα τον επαναφέρουμε στην κορυφή».

Ποιες είναι οι προτεραιότητες του Α.Σ από εδώ και πέρα;

«Αρχικά η αποκατάσταση του ονόματος και της εμπιστοσύνης. Στόχος μας η προσέλκυση Αρειανών επιφανών επιχειρηματιών, οι οποίοι έχουν αποσυρθεί. Μέσα από προσωπικές επαφές με θεσμικούς παράγοντες, που έχουν ήδη δρομολογηθεί, αισιοδοξώ ότι το τιτάνιο έργο που αναλάβαμε θα έχει επιτυχία».

Είναι στις προθέσεις σας να δώσετε τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος σε κάποιον επενδυτή από τώρα ή θέλετε να «τρέξετε» εσείς την ομάδα τη νέα σεζόν;

«Επαναλαμβάνω ότι μπροστά στη κρισιμότητα των στιγμών, όλα πρέπει να εξετασθούν με προσοχή και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Θα αποφασίσουμε σύμφωνα με το συμφέρον του συλλόγου και μόνο. Πρόθεση μου είναι να επανακτήσει ο Αρης το χαμένο του κύρος».

 

Ποια θα είναι τα κριτήρια για να δοθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε κάποιον επενδυτή;

«Πρώτα από όλα το ήθος και η πίστη στην ιδέα του Αρη. Δεν θ’ αφήσουμε να επαναληφθούν τα γεγονότα του παρελθόντος. Θα είμαι θεματοφύλακας μέχρι τέλους. Θα εξετάσουμε με προσοχή όλες τις προτάσεις και θα ζητήσουμε εγγυήσεις. Όλα θα γίνουν με απόλυτη διαφάνεια και διασφαλίσεις».

 

Η άποψη σας για την πρόταση του Γιώργου Γαλανού ποια είναι;

«Το ενδιαφέρον του κ. Γιώργου Γαλανού έχει εκδηλωθεί από τον Μάιο. Η επιμονή κ εμμονή στην πρόταση του εξετάζεται προσεχτικά. Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το αμέσως επόμενο κρίσιμο χρονικό διάστημα, δηλαδή το 24ωρο που έμεινε.

 

Η ομόνοια και η σύμπονοια που παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα απ’ όλους τους φορείς και τους συνδέσμους μπορεί να διαρκέσει;

«Ναι, εφόσον υπάρξει αποτέλεσμα και αισθανθεί ο κόσμος μας ότι η εμπιστοσύνη αποκαταστάθηκε. Στην κρίσιμη στιγμή όλοι μας αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ενωμένοι. Η ενότητα και η συσπείρωση αποτελεί προαπαιτουμενο δεδομένο για την νέα εποχή του Αρη».

 

Ερχεται μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Αρη και τον κόσμο του. Ποια μηνύματα θέλετε να στείλετε;

«Πρώτα απ’ όλα το μήνυμα της ενότητας εγγυώμενος ότι για μένα είναι ένα προσωπικό στοίχημα η επαναφορά σε ομαλή πορεία. Ο Πρόεδρος μέσα από το θεσμικό του ρόλο και τις αξίες που πρεσβεύει θα κρατήσει ψηλά τη σκυτάλη και καλεί όλους τους οπαδούς και φίλους να στρατευθούν όλοι μαζί για να επανακτήσει ο Αρης το χαμένο του κύρος και να έρθει ξανά στη πρώτη θέση που του ανήκει δικαιωματικά».

To Top