Παπαγεωργίου: “Να αποδοθεί δικαιοσύνη, στη σκέψη όλων μας ο Άλκης”

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε στον Flash 99,4 για τη σημερινή μέρα, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού. 

Ο επικεφαλής της ομάδας μπάσκετ των “κίτρινων” επεσήμανε: “Ο Άλκης είναι όλων μας. Συμπληρώνεται ένας δρόμος από την άδικη δολοφονία του. Όλοι ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι σκέψεις όλων βρίσκονταν σήμερα στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης. 

Η κοινωνία παρακολουθεί βουβή και συγκλονισμένη αυτό που συνέβη και αναμένει από τη δικαιοσύνη την ετυμηγορία της. Θα πρέπει να σταματήσει ο κύκλος της βίας και του αίματος και να απομακρυνθούν από τον χώρο του αθλητισμού τέτοια στοιχεία, που δεν έχουν λόγο ύπαρξης σε αυτόν. Ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη οικογένεια, η οποία πρέπει να δημιουργεί υγιή πρότυπα. 

Ο Άρης είναι ενιαίος. Θα ήθελα να πω ότι σήμερα από το πρωί είχα επαφές τόσο με το προπονητικό επιτελείο όσο και με παίκτες της ομάδας. Αυτά που γράφτηκαν και στην ανακοίνωση της ομάδας ,εκφράζουν όλο τον μπασκετικό Άρη και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του Άλκη. Αυτό που περιμένουμε είναι να κάνει γνωστή την ετυμηγορία του το δικαστήριο, εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα και αποδίδοντας δικαιοσύνη”.  

To Top