ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: «Να αποφύγουμε τις περιπέτειες των προηγούμενων ετών»

Ο Χάρης Παπαγεωργίου παραμένει παρών στα δύσκολα που βιώνει ο Άρης και ευχήθηκε μετά την σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος να μην περάσει η ομάδα περιπέτειες όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης μίλησε στο Yellow Radio και αρχικά τόνισε: “Μετά από δεκαετίες που έχω ζήσει πάρα πολύ μεγάλες δόξες μου είναι δύσκολο αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Εγώ εύχομαι υγεία στους αθλητές μας, επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, γιατί ο Άρης πλήττεται από την απουσία του κόσμου. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι μία καλύτερη χρονιά, πρέπει να αποφύγουμε τις περιπέτειες των τελευταίων χρόνων”.

Για το θέμα με την FIBA: “Μέχρι στιγμής πάμε σφαιρικά καλά, με την επιστροφή μου και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει συνέντευξη Τύπου που θα τοποθετηθούμε καλύτερα. Είμαι άνθρωπος των πράξεων, αν δεν λυθεί ένα θέμα δεν μιλάω. Όταν είμαστε έτοιμοι θα δώσουμε μία συνέντευξη Τύπου”.

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: “Στο περιθώριο της κλήρωσης είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον κ. Αυγενάκη. Εκείνος μας παρέπεμψε στον κ.Χαρδαλιά. Οι ειδικοί επιστήμονες και ο κ. Χαρδαλιάς θα έχουν τον πρώτο λόγο. Είναι για εμένα από τα κορυφαία ζητήματα, γιατί ο Άρης βασίζεται στους φιλάθλους του και τους οπαδούς του”.

To Top