Παπαγεωργίου στο PRESSARIS: “Δεν είναι θέμα του Χάρη η Γ΄Εθνική, αλλά του ενιαίου Άρη”

Παρών στην κρισιμότερη συνάντηση των φορέων του Άρη στην 100ετή ιστορία του συλλόγου δίνει και ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου.

Η παλιά δόξα του του μπασκετικού Άρη και νυν πρόεδρος της “μητέρας” του συλλόγου μίλησε στο PRESSARIS και για ακόμα μία φορά τόνισε πως δεν θα είναι αυτός που θα αποφασίσει -αποκλειστικά- για τις τύχες του συλλόγου.

Σε ερώτηση για το αν εμμένει στην αρχική του επιθυμία να μην πάρει… πάνω την απόφαση για το μέλλον του συλλόγου, τόνισε: “Δεν είναι θέμα του Χάρη η Γ΄Εθνική αλλά του ενιαίου Άρη. Πρέπει να υπάρξει μία απόφαση για το μέλλον του συλλόγου. Εγώ προσωπικά δεν είμαι και δεν θέλω να είμαι στη θέση του να αποφασίσω για το αν ο Άρης θα αγωνιστεί στη Β΄Εθνική ή στη Γ΄Εθνική”:

Oλοκληρώνοντας, επεσήμανε: “Είμαι άνθρωπος του Άρη, υπήρξα αθλητής και μάλιστα από αυτούς που χάρισαν στον σύλλογο ένα πρωτάθλημα. Δεν διανοούμε να μιλάω για Β΄ή Γ΄Εθνική, ωστόσο, αυτή είναι η τωρινή κατάσταση και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι σύμπνοια όλων των φορέων αλλά και του κόσμου.

Σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη είμαι διατεθειμένος να πάρω την ευθύνη και να οδηγήσω τον σύλλογο εκεί που του ανήκει εφόσον αποφασισθεί από όλους τους φορείς αλλά και τον κόσμο η λυση της Γ΄Εθνικής”.

To Top