Παπαγεωργίου στο PRESSARIS: “Δεν θα κάμψουν τη φλόγα του κόσμου του Άρη”! Οργή για τα… περίεργα εμπόδια

Η είδηση της απόρριψης της υποψηφιότητας του Χάρη Παπαγεωργίου για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης από το Πρωτοδικείο, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στον κόσμο του Άρη και όχι μόνο.

Η μεγάλη δόξα των κίτρινων, μιλώντας στο PRESSARIS δεν έκρυβε την οργή του για τα… περίεργα εμπόδια που προέκυψαν “για πρώτη φορά στα χρονικά” όπως μας είπε, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: “Έχουν όλοι αντιληφθεί τη δυναμική της προσπάθειας που ξεκινήσαμε εδώ και αρκετούς μήνες και θέλουν να μας σταματήσουν. Έχουμε αποστολή να βοηθήσουμε την πόλη μας και τους συμπολίτες μας. Εμείς δεν το βάζουμε κάτω! Όλοι σε αυτή την προσπάθεια είμαστε μαχητές, έχουμε μάθει να πολεμούμε και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Δεν θα περάσει καμία αδικία…”!

Όπως έλεγαν άνθρωποι που είναι κοντά στον Παπαγεωργίου πρόκειται ανάμεσα στ’ άλλα και για ένα “χτύπημα” σε μια δυνατή κιτρινόμαυρη φωνή και απευθύνουν κάλεσμα τόσο στους φίλους του Άρη, όσο και όσους είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα δικαιοσύνης και τάξης, την ερχόμενη Τρίτη στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην πλατεία Άθωνος, Καστριτσίου 5-7, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν.

Όπως είναι γνωστό, τη Δευτέρα θα εκδικαστεί η ένσταση κατά της ακυρότητας της υποψηφιότητας και ήδη ετοιμάζονται όλες οι δικαστικές απαντήσεις.

To Top