Παπαγεωργίου: “Τα χρέη είναι εφιαλτικά! Υπάρχει μελέτη βιωσιμότητας του Άρη”!

O Xάρης Παπαγεωργίου μίλησε για την εικόνα που υπάρχει στον σύλλογο και τα όσα θα προσπαθήσει να κάνει με την ανάληψη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Άρη.

«Υπήρξε μια πρωτοβουλία από συγκεκριμένα άτομα. Μου ζήτησαν να ηγηθώ της προσπάθειας λίγο μετά τις Ευρωεκλογές. Αφιέρωσα πολύ χρόνο για να ενημερωθώ αν και υπήρξα αθλητής του Άρη αλλά και οπαδός του πολλές δεκαετίες” είπε αρχικά για να συνεχίσει:

“Σε παλιότερες εποχές που υπήρξαν μεγάλοι ηγέτες στην διοίκηση του Άρη, ήταν τιμή για τον κάθε ένα τότε να στελεχώνει το ΔΣ του Άρη. Είναι μια εικόνα αποκαρδιωτική να απουσιάζει ο κόσμος του Άρη από τη σημερινή συνέλευση. Οι χιλιάδες αυτές του λαού θα έπρεπε να δώσουν ειδικά σήμερα το παρών. Είναι ύψιστη τιμή για εμένα η πρόταση που μου κατέθεσαν να ηγηθώς ενός ΔΣ. Είναι ύψιστη τιμή και καταξιώση”.

Ο Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στα χρέη: “Η ανησυχία μου για τον σύλλογο φουντώνει καθημερινά. Τα χρέη είναι εφιαλτικά. Κάποια μπορούμε να τα διακανονίσουμε. Υπήρξαν βράδια που η ευθύνη μου να ηγηθώ τα του σύλλογου δεν με άφηνε να κοιμηθώ. Έχω στα χέρια μου μία μελέτη βιωσιμότητας του συλλόγου. Απαιτείται κόπος, εργατοώρες και πολύ υπομονή. Η νέα διοίκηση θα βρει μπροστα της τεράστιες προκλήσεις»

Στη συνέχεια ο Χάρης Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στο πλάνο που πρέπει να ακολουθεί ώστε ο ίδιος ο Άρης να προσελκύει παιδιά στις ακαδημίες του, ώστε να αυξηθούν τα έσοδα του.

Έκανε αναφορά για εκσυγχρονισμό τόσο του γυμναστηρίου όσο και του κολυμβητηρίου. Αναφορά έκανε επίσης στο ποσό που η ΕΟΚ χρωστά στον Ερασιτέχνη και η προηγούμενη διοίκηση δεν κατάφερε να διεκδικήσει και να βάλει στα ταμεία της.

Δεν παρέλειψε να τονίσει πως πρώτο του μέλημα είναι η καταβολή των οφειλών απέναντι στο προσωπικό του ΑΣ και να ακολουθήσει έπειτα διακανονισμός σε κάθε οφειλή προς εφορίας, ΙΚΑ κτλ.

To Top