ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: “Υπέρογκα τα χρέη της ΚΑΕ, υπερόπλο ο κόσμος του Άρη”!

Για την απόφασή του να αναλάβει την προεδρία της ομάδας και για τα υπέρογκα χρέη που υπάρχουν στην ΚΑΕ, μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, όπου μεταξύ άλλων απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι με την Κύμη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Aναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 “Επικοινωνία”:

 Πως πήρε την απόφαση να αναλάβει την προεδρία σε μια τόσο δύσκολη στιγμή:

«Είναι ένα από τα στοιχεία που με διακρίνει, ν’ αναλαμβάνω πρωτοβουλίες στα κρίσιμα σημεία. Μου προτάθηκε η θέση του προέδρου, ήταν ομόφωνη απόφαση των ανθρώπων της ομάδας, που είναι άκρως τιμητική και συνεπάγεται πολλές και σημαντικές ευθύνες».

Για την κατάσταση στην ομάδα:

«Βρίσκεται σε ειδική κατάσταση. Θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε όλο το έμψυχο δυναμικό και τον πλούτο που έχει η ομάδα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει».

Για τα χρέη της Κ.Α.Ε.:

«Είναι υπέρογκα. Υπάρχει ένα τιμ ανθρώπων που ασχολείται με αυτό, σχεδόν επί 24ώρου βάσεως. Είναι ένα σύνθετο παιχνίδι και το αγωνιστικό κομμάτι και το διοικητικό-οικονομικό».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Κύμη:

«Έχουμε ένα σοβαρό παιχνίδι με την Κύμη. Απευθύνω έκκληση στους φίλους του Άρη, να ενισχύσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την ομάδα. Είναι το υπερόπλο του Άρη ο κόσμος του».

Για την ψυχολογία των αθλητών της ομάδας:

«Για ανθρώπους που έχουνε περάσει από τον αθλητισμό, γνωρίζουν ότι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Με απλές μικρές κινήσεις, προσπαθούμε να διορθώσουμε και αυτό το κομμάτι».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», σημείωσε:

«Κρίνω σκόπιμο ν’ αναφερθώ στην εφηβική ομάδα του Άρη. Ο Άρης δίνει και φέτος το παρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».

To Top