ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: “Χρέος στον κόσμο του Άρη οι υψηλοί στόχοι”!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε με αφορμή την σημερινή Aris Open Day των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την Aris Open Day είπε:

Τον κόσμο τον θέλουμε κοντά μας στην φετινή δύσκολη προσπάθεια που ξεκινά. Η σημερινή Aris Open Day είναι κάτι το καινοτόμο, μία κίνηση εξωστρέφειας κάτι που θα συνεχιστεί και με άλλες τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Για το τι σημαίνει γι’αυτούς ο κόσμος του Άρη:

Στην δική μου αντίληψη και κοντεύω να συμπληρώσω 50 ενεργά χρόνια στον Άρη, δικαιούμαι να έχω δική μου θέση ο Άρης ανήκει στον κόσμο του, ο Άρης είναι ιδέα και είναι καταγεγραμμένη η ιστορία του και έτσι λοιπόν ο Άρης δεν μπορεί να είναι μακριά και έξω από τις δραστηριότητες του συλλόγου. Γι’αυτό φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την καινοτόμα πρωτοβουλία. Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος όλοι μαζί ενωμένοι σήμερα το απόγευμα στις 18:30 Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Για την ομάδα είπε:

Οφείλω να είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία στην Καστοριά, εγώ παρευρέθηκα στο πρώτο φιλικό στο Μέτσοβο με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα είναι στο στάδιο της προετοιμασίας, οι παίκτες είναι στο στάδιο προσαρμογής. Χτίζουμε μία νέα ομάδα με χαραχτήρα και αθλητικέ αρετές. Ο Άρης οφείλει στον κόσμο του να έχει πάντα υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες και ο κόσμος να στηρίζει την διοίκηση και περισσότερο τους παίκτες του συλλόγου.

Για τα διαρκείας είπε:

Βεβαίως υπάρχει κινητικότητα και είναι κάτι που μας ευχαριστεί. Η μέχρι στιγμής ροή είναι εντυπωσιακή. Εγώ εδώ και δύο μήνες είχα δεχτεί έντονα τηλέφωνα από το εξωτερικό για το πότε θα βγούνε. Από σήμερα λοιπόν διατίθενται στα διαρκείας για τον κόσμο.

Θα είναι ένα μεγάλο 2ωρο γεγονός, χορταστικό και όλοι νομίζω θα φύγουν ικανοποιημένοι. 

To Top