ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: «Ο Άρης είναι στην εντατική»

Ο πρόεδρος του σωματείου παλαίμαχων του Άρη Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΚΑΕ και τις δύσκολες ώρες που περνάει. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο στο Yellow Radio 92.8:

Ένα σχόλιο για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης:

Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω δημόσια την αγωνία μου για την πορεία της αγαπημένης μας ομάδας παρακολουθώ πάντοτε τα τεκταινόμενα στον σύλλογο μιας και υπάρχουν ισχυρότατη δεσμοί σχεδόν 50 χρόνων ενεργούς παρουσίας στον σύλλογο, ο Άρης βιώνει μια μακρά  παρατεταμένη και  πολυδιάστατη κρίση, μια βαθιά κρίση θα έλεγα πρωτίστως διοικητική και οικονομική που έχει αντίκτυπο και στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και αυτός είναι φυσικό μιας και στην εποχή μας διέπονται από οικονομικούς όρους και νόμους και μετατρέπονται σε χρήματα.

Αν υπήρξε πιο δύσκολη περίοδος ποτέ στην ομάδα από την σημερινή:

Ο Άρης είναι σαν καρδιογράφημα, έχει τα πάνω και τα κάτω του, έχουμε γνωρίσει στιγμές δόξας και στιγμές που πραγματικά θέλουμε να ξεχάσουμε όσοι είμαστε παλαιότεροι. Είναι φυσικό επακολουθώ μιας και η έλευση του Νίκου Λάσκαρη που προοιώνιζε  μια οικονομική σταθερότητα για την ομάδα έχει εξελιχθεί σε τραγωδία με απρόβλεπτες συνέπειες για τον σύλλογο. Αυτήν την στιγμή ο Άρης είναι στην εντατική.

Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και το παρακολουθώ λεπτό το λεπτό και αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης και θα συγκεντρωθούμε οι βετεράνοι για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το μείζον αυτό πρόβλημα, θέλω να τονίσω ότι οι παλαίμαχοι δεν έχουμε θεσμικό ρόλο στα τεκταινόμενα της ΚΑΕ, αλλά είναι σίγουρο ότι η αγάπη μας για τον Άρη είναι μεγάλη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο.

Για αν είχε μπροστά του τον Νίκο Λάσκαρη και τι θα του έλεγε:

Νομίζω ότι η τύχη του συλλόγου είναι στα χέρια του Νίκου Λάσκαρη που έχει το μέγιστο ποσοστό των μετοχών, όλοι είχαμε μια αισιοδοξία με την έλευση του και ότι θα υπάρξει μια οικονομική σταθερότητα και εξυγίανση του οικονομικού του συλλόγου, αλλά στην πορεία  είδαμε ότι τα πράγματά είναι δύσκολα σε έναν ιστορικό Άρη και έπρεπε να δοθεί λύση εχθές.

Είναι διαχείριση καθημερινότητας, θα πρέπει να δοθεί μια οριστική λύση και ο Νίκος ο Λάσκαρης που θεωρώ ότι μπήκε με καλές προθέσεις πριν 3 χρόνια, αυτή την στιγμή αντιλαμβάνεται και ο ίδιος δεν μπορεί  να συνεχιστεί αυτή κατάσταση.

Ένα σχόλιο για τον κόσμο που έρχεται στο μουσείο του Άρη:

Είναι πραγματικά απίστευτη η αγάπη του κόσμου που έρχεται από όλα τα μέρη της γης για να γνωρίσουν από κοντά το μουσείο και από σχολεία αλλά και από συλλόγους μεμονωμένους, δείχνει το μέγεθος του συλλόγου και την αγάπη και παρόλη την δύσκολη κατάσταση θα πρέπει να τον κρατήσουμε ψηλά και είναι χρέος όλων μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να τον κρατήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

To Top