ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαγιάννης: «Πάνω απ΄όλα η Ελλάδα»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός πως θα λάβει μέρος στο Eurobasket με την Εθνική μας ομάδα και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για μία επιτυχία στο τουρνουά.

Ο νεαρός σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς τόνισε αρχικά, κατά την αναχώρηση της Εθνικής για το Ελσίνκι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Πιστεύω πως θα πάμε καλά και θα κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, πρώτα για εμάς και ύστερα για όλη την Ελλάδα.Πήρα κάποιες εμπειρίες φέτος από το ΝΒΑ και θέλω να τις χρησιμοποιήσω κάπως αυτές στο Eurobasket. Τα φιλικά παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά από τα επίσημα, εγώ θέλω να κοιτάξω την ομάδα μέσω και της άμυνας και της ενέργειας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέφερε: «Θα κοιάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μέχρι τον επόμενο γύρο. Δεν ξέρεις κιόλας, αν είσαι χαλαρός σε ένα παιχνίδι με ομάδα μικρότερης δυναμικότητας μπορείς να χάσεις. Γι’αυτό θα τα κοιτάξουμε ξεχωριστά. Μακάρι να είμαστε υγιείς και εγώ θα κοιτάξω να βοηθήσω την ομάδα όπου γίνεται. Πάνω απ’όλα η Ελλάδα».

To Top