Παπαδημητρίου: «Έγινε η αρχή, συνέχεια στις νίκες»

Ο κορυφαίος του Άρη στο Αιγίνιο, Θοδωρής Παπαδημητρίου, του οποίου το εγκώμιο «έπλεξε» και ο Αντρέι Κράβαρικ μετά το «διπλό» της επί της Νίκης μίλησε για την πρώτη νίκη των «κίτρινων» στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για την πρώτη νίκη του Άρη τη φετινή σεζόν: «Ήταν θέμα χρόνου να ‘σπάσει το ρόδι’. Πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ κοντά για να φτάσουμε στο τρίποντο, αλλά τελικά κρατάμε τη νίκη».

Για το «μπλακ άουτ» των «κίτρινων» κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Η Νίκη Αιγινίου ανέβασε απόδοση και πάθαμε και εμείς ‘μπλακ άουτ’. Το 15-2 στο τάι μπρέικ δείχνει πως κατά διαστήματα παίζουμε πολύ καλό βόλεϊ, καθώς είναι κάτι που το βλέπω πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο. Κρατάμε μόνο τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει στην ομάδα: «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς από την προετοιμασία που επηρέασαν την ομάδα και κάναμε κάποια λάθη. Σαφώς αυτό δεν είναι δικαιολογία καθώς και οι 12 παίκτες μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο και πρέπει ο ένας να διορθώνει τον άλλον».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εμείς προσπαθούμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας που είναι η τετράδα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά και ο καθένας μπορεί να κερδίσει και να χάσει από τον καθένα. Τώρα που έγινε η αρχή πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες».

To Top