Παπαδημητρίου: “Έπαιρνα δύναμη όταν φώναζαν το όνομα του Άρη!”, αλλά και έκκληση: “Αναγκαίος ο χορηγός για να συνεχίσω…”

Ο πρωταθλητής του Άρη Αντώνης Παπαδημητρίου τερμάτισε τέταρτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου, συνεχίζοντας τις διακρίσεις. Παρόλα αυτά έκρουσε τον κώδωνα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Αντώνης Παπαδημητρίου όπως δήλωσε στο allaspor.gr: “Είναι η τέταρτη μου συμμετοχή στην Κλασσική διαδρομή και συνεχώς βελτιώνομαι. Το 2009 έτρεξα σε 3 ώρες και 1 λεπτό μετά κατέβασα τον χρόνο μου σε 2 ώρες και 38 λεπτά, έκανα 2 ώρες και 30 λεπτά και χθες τερμάτισε σε 2 ώρες και 28 λεπτά. Ασχολούμαι τέσσερα χρόνια με το τρέξιμο και ο πρωταθλητισμός χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και καλή ζωή. Εγώ δεν έχω κάποιον χορηγό και η προσπάθεια μου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη”.

Ο αθλητής του ιστορικού συλλόγου συνέχισε: “Θεωρώ ότι αν έκανα  μια καλύτερη διαχείριση της κούρσας θα μπορούσα να διεκδικήσω κάτι καλύτερο και να είμαι στο βάθρο. Όμως έκανε πολύ ζέστη και κυριολεκτικά όλους τους αθλητές μας “κοκκίνισε” ο ήλιος. Είναι φυσιολογικό με αυτόν τον καιρό και μετά από πολλά χιλιόμετρα να εξασθενεί ο οργανισμός και να πέφτει ο ρυθμός”.

“Παρόλα αυτά ο κόσμος μου έδωσε δύναμη και είμαι πολύ χαρούμενος που με φώναζαν όλοι με το όνομα μου ή με το όνομα του συλλόγου μου (σ.σ. Άρης). Αυτό με ανέβασε και στα τελευταία πέντε χιλιόμετρα είχα δυνάμεις και θα μπορούσα για κάτι καλύτερο. Παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος σε έναν αγώνα με τεράστιο ανταγωνισμό που δούλεψα σκληρά κάνοντας πολλές θυσίες”.

O Αντώνης Παπαδημητρίου κατέληξε στις δηλώσεις του στο allaspor.gr: “Χρειάζομαι άμεσα ένα χορηγό για να συνεχίσω τον πρωταθλητισμό. Μέχρι στιγμής με βοηθάει ο προπονητής μου Νίκος Ψαρομιχελάκης, όσο μπορεί ο σύλλογος μου και η οικογένεια μου”.

To Top