ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδημητρίου: Η επιστροφή που άργησε… οχτώ μήνες!

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου ανήκει και επισήμως τα τελευταία 24ώρα στο προπονητικό τιμ του γυναικείου βόλεϊ, αφού θα προπονεί τις κορασίδες και τις νεάνιδες του συλλόγου. Παράλληλα, βέβαια, ο ίδιος παραμένει εν ενεργεία αθλητής του βόλεϊ, αφού από πολύ νωρίς φέτος το καλοκαίρι φρόντισε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, δίνοντας τα χέρια με τους ιθύνοντες του Νέστορα, όπου προπονητής είναι ο Αντρέι Κράβαρικ.

Το κουπόνι της Κυριακής είναι γεμάτο ευκαιρίες για ταμείο! Στη σέντρα και η SuperLeague, με το Foxbet.gr να σας προσφέρει αναλυτικά ρεπορτάζ και εκτιμήσεις για όλες τις αναμετρήσεις!

Πάντως, είναι γεγονός πως η επιστροφή του Παπαδημητρίου στον Άρη – έστω και από άλλο πόστο – μπορεί ν΄ άργησε ένα… οχτάμηνο, αλλά συντελέστηκε! Συγκεκριμένα, ο 32ρονος ακραίος – που πέρυσι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε ως λίμπερο στον Ηρακλή, όπως παλαιότερα είχε κάνει και στους «κίτρινους» – έφτασε ένα βήμα πριν την επιστροφή του στον Άρη τον περασμένο Γενάρη, την ώρα που ο σύλλογος περνούσε δύσκολες ώρες.

Ωστόσο, τότε δεν μπόρεσε να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο Παπαδημητρίου να ντυθεί εκ νέου στα «κιτρινόμαυρα» και έτσι αποφάσισε ν΄ αφοσιωθεί στο μπιτς βόλεϊ, όπου είναι μέλος της Εθνικής ομάδας και διαπρέπει στην άμμο.

To Top