Παπαδημητρίου: “Ο Άρης για έναν ακόμη τίτλο”!

O Άρης στο γυναικείο βόλεϊ σε επίπεδο Παγκορασίδων διεκδικεί μια ακόμη διάκριση, αντιμετωπίζει αύριο τον Περσέα και ο προπονητής του Θοδωρής Παπαδημητρίου μίλησε για το νέο… ραντεβού με τον τίτλο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ενόψει του Final 4 Παγκορασίδων ΕΠΕΣΘ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το διήμερο 25-26 Μαΐου, οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:
Παπαδημητρίου Θοδωρής (Άρης): «Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε σε ένα ακόμα Final 4 φέτος. Τα παιδιά δουλεύουν και έχουν πάρα πολύ όρεξη να αγωνιστούν σε αυτό το τουρνουά. Έχουμε καταφέρει φέτος να είμαστε σε όλα τα Final 4 και θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε ένα ακόμα. Στόχος μας να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να σε διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Γαβαλά Μαρία (ΔΕΚΑ): «Για μας είναι μεγάλη τιμή και χαρά που συμμετέχουμε για πρώτη φορά σε ένα Final 4. Μπαίνουμε σε αυτό για τις εμπειρίες, για να ζήσουμε τα παιχνίδια και να το ευχαριστηθούμε. Τα φαβορί υπάρχουν, εμείς είμαστε το αουτσάιντερ και θα παίξουμε αυτό που μπορούμε».

Βαλσαμίδης Δημήτρης (Ν. Βότσης): «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε ένα ακόμα Final 4. Φέτος είχαμε μία καταπληκτική χρονιά καθώς πετύχαμε το τρία στα τρία σε νεάνιδες, κορασίδες και παγκορασίδες και για πρώτη φορά βρεθήκαμε σε όλα αυτά τα Final 4. Αυτό σημαίνει ότι η δουλειά που κάνουμε αποδίδει καρπούς. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και θα κυνηγήσουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα».

Τζιουμάκας Σωκράτης (Περσέας): «Είναι η πρώτη φορά που οι παγκορασίδες του Περσέα προκρίνονται σε ένα Final 4 και είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και εμείς ευελπιστούμε για το καλύτερο. Όποιος είναι ο καλύτερος ας κερδίσει. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά όλα τα παιχνίδια θα κριθούν μέσα στο γήπεδο».

To Top