Παπαδόπουλος: “Άλλοι προσπάθησαν να τρυπήσουν τον Άρη, όχι εμείς”

Tο πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ και υποψήφιος στις εκλογές της ΚΜΑ, Λάζαρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τον Άρη.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για όσους κατηγορούν την προηγούμενη διοίκηση ότι θέλησε να “τρυπήσει” τον Άρη:

«Δεν υπάρχουν στοιχεία για κάτι τέτοιο και όποιος το ισχυρίζεται του το στέλνω πίσω. Εμείς κάναμε τα μέγιστα στη Βέροια και αποσοβήσαμε τον μηδενισμό. Αν δεν είμασταν εμείς θα είχαμε πάθει ότι η ΑΕΚ. Άλλοι προσπάθησαν να τρυπήσουν τον Άρη. Δεν ξέρω ποιοι. Ίσως αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο της Βέροιας.

Για την προηγούμενη διοίκηση της οποίας υπήρξε μέλος:

«Λάθη μπορεί να γίνανε όπως κάνουν όλοι. Όμως δεν είμασταν ανίκανοι. Στην επιλογή των ξένων ποδοσφαιριστών είχαμε 100% επιτυχία. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και ο Πουλίδο, και ο Κοέλιο και ο Αγκάνθο, αν και δεν μπόρεσε να παίξει πολύ. Κρατήσαμε το Γιαννιώτα και δημιουργήσαμε μια ομάδα με νεαρούς από το μηδέν το καλοκαίρι. Εγώ επέμενα ότι δεν έπρεπε να παραιτηθούμε αφού ήμουν σίγουρος ότι θα κάναμε το 3Χ3 και θα πετυχαίναμε την σωτηρία».

Για την επόμενη μέρα στον Άρη:

«Είναι μεγάλο πρόβλημα η διχόνοια. Ο Άρης θέλει ενωτικό κλίμα, αλλιώς είναι αδύνατο να προχωρήσουμε. Πρέπει να μπουν 5-10 άνθρωποι μπροστά προκειμένου να μπούμε στο άρθρο 99, ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις έλευσης ενός επενδυτή που θα εκτοξεύσει τον Άρη».

Για το αν μπορεί να γίνει αυτό με πρόεδρο το Λάμπρο Σκόρδα:

«Δεν μπορεί να υπάρξει ενότητα με ανθρώπους σαν τον Σκόρδα που είναι εγωιστής και συμπεριφέρεται με δικτατορικό τρόπο».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ανθρώπους του Σκόρδα στην ΚΜΑ:

«Εξαρτάται από τους χειρισμούς του κυρίου Σκόρδα. Στόχος είναι να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μια καινούργια εποχή στην οποία θα υπάρχει επενδυτής στον Άρη ώστε ο σύλλογος να γίνει ξανά μεγάλος. Αν και δεν είμαι σίγουρος πως νιώθουν όλοι έτσι».

To Top