ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαδόπουλος: “Άρης… ανέστη! Είναι επιπέδου Σούπερ λίγκας, προσοχή στις παγίδες με Καλαμαριά”

To πρώην μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε με αφορμή την άνοδο του Άρη, την “επόμενη μέρα” του συλλόγου, αλλά και το παιχνίδι με την Καλαμαριά.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

«Κατ’ αρχήν να πω, χρόνια πολλά σε όλους, Χριστός Ανέστη. Κι όμως μόνο: Άρης ανέστη! Να δώσουμε σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην προσπάθεια ανόδου τα συγχαρητήρια για την επίτευξη του σκοπού. Ο στόχος επετεύχθη, μετά από τέσσερα μαρτυρικά χρόνια».

Για την φετινή προσπάθεια και την συνέχεια είπε:

«Ο Άρης έδειξε από την αρχή ότι είναι έτοιμος κι αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Ήταν μια ομάδα που ήξερε να ανταποκριθεί στα δεδομένα της κατηγορίας, από την αρχή έπεισε με την αγωνιστική του παρουσία, ήταν μπροστά στην βαθμολογία και ήταν πειστικός, πολύ πιο πειστικός και ουσιαστικός από πέρσι. Έκανε αυτό που λέμε επαγγελματικές νίκες. Δίκαια ανεβαίνει στην κατηγορία, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Προσωπικά ήμουν αισιόδοξος από το ξεκίνημα της περιόδου και η ομάδα δικαίωσε όλον τον φίλαθλο κόσμο».

Για τα χαρακτηριστικά της ομάδας:

«Αγωνιστικές λεπτομέρειες παραπάνω δεν χρειάζεται να κάνουμε. Η ουσία μετράει κι αυτή λέει ότι όλοι έχουν συσπειρωθεί, υπήρξε μια ανταγωνιστική ομάδα και υπάρχει μια ομάδα που έχει αξιώσεις, αυτή η ομάδα έχει διοίκηση, έχει μεγαλομέτοχο κι έναν κόσμο που είναι συνέχεια στο πλευρό της».

Για την «επόμενη μέρα» είπε:

«Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να έχουμε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσουμε ως σύλλογος. Κάποιοι από εμάς φωνάξαμε παρών στα δύσκολα και μοιραζόμαστε τώρα την χαρά της ανόδου, αρκεί όλοι στον σύλλογο να συνεχίζουν συσπειρωμένοι και να μην επαναλάβουν τα λάθη που έγιναν. Η διοίκηση είτε είναι η ίδια, ή άλλη, πρέπει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, ώστε ο κόσμος που θα έρθει όχι μόνο να παραμείνει, αλλά και να αυξηθεί κιόλας, βλέποντας μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο και θα κυνηγάει στόχους».

Για το παιχνίδι με την Καλαμαριά:

«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Όλοι να το δουν ως ένα από τα 34 φετινά παιχνίδια, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Μπορεί να προκληθεί ο Άρης, αλλά θα πρέπει να κοιτάξει την δουλειά του. Να κερδίσει και να φύγει. Όπως λέμε ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Να μην πέσει κανείς στην παγίδα. Ο Άρης είναι ομάδα επιπέδου Σούπερ λίγκα, έχει αλλάξει επίπεδο και είναι απαγορευτικό να παρασυρθεί από τον καθένα. Η προσπάθεια φτάνει στο τέλος της».

Για τον κόσμο και το μήνυμα που δίνει:

«Οι φίλαθλοι είναι σημείο αναφοράς, δυναμική της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουν να στηρίζουν. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Να πάρει όμως κι ο κόσμος ικανοποίηση και χωρίς φουσκωμένα μυαλά να προχωρήσουμε».

Για την συνάντηση με τον Κώστα Μόκαλη:

“Βρεθήκαμε στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Ηλίας Πασχάλης, ο οποίος είναι Αρειανός, αγαπάει τον Άρη, όπως κι ο Βαγγέλης Αντωνίου, κι άλλοι πολλοί καλλιτέχνες. Θυμηθήκαμε με τον Κώστα τα παλιά, είναι καλό παιχνίδι και ήταν και τεράστιος παίκτης. Ένα μπακ που ήταν δέκα χρόνια μπροστά από την εποχή του”.

To Top