ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδόπουλος αντί Σπανού στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης

Παπαδόπουλος αντί Σπανού στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης… Τέλος εποχής και αρχή μιας άλλης στον Απόλλωνα Σμύρνης…

Ο Δημήτρης Σπανός αποτελεί παρελθόν από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και τη θέση του παίρνει ο Νίκος Παπαδόπουλος!

Επισήμως η «κυανόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε το πρωί του Σαββάτου (24/12) το διαζύγιο με τον Αιγιώτη κόουτς, αλλά το a-sports.gr σας πάει και στον επόμενο…

Η συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Ηρακλή «έκλεισε» πριν από το ματς με τον Πανσερραϊκό, που διεξήχθη την Πέμπτη (22/12) και αναμένεται να ανακοινωθεί από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» χωρίς πολλές χρονοτριβές… Ο Ν. Παπαδόπουλος αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα Παύλου Μυροφορίδη (είχαν συνεργαστεί με επιτυχία και στον «Γηραιό»).

Όσο για την επισημοποίηση του τέλους Σπανού, αυτό επιχειρήθηκε να περάσει… μαλακά, αν και γίνεται αντιληπτό πως όταν διώχνεις τον προπονητή σου την παραμονή των Χριστουγέννων, αήττητο και μετά από νίκες (πέντε τρίποντα και δύο ισοπαλίες), απλά προσπαθείς να «χρυσώσεις» το χάπι.

Η σχετική ανακοίνωση για τον Σπανό αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και επισημαίνει ότι πρόκειται για έναν προπονητή που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του.

Το ήθος του, η εργατικότητά του και ο επαγγελματισμός του είναι στοιχεία που σπάνια συναντά κάποιος σε έναν προπονητή στη συγκεκριμένη κατηγορία αλλά και στη Super League. Το πάθος του για τη νίκη ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια σε συνδυασμό με την μεθοδικότητά του, ο ευγενικός χαρακτήρας του και η μαχητικότητά του, είναι στοιχεία, τα οποία τον καθιστούν μια από τις πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες που έχουν περάσει από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: a-sports.gr

To Top