Παπαδόπουλος για Δαμιανίδη: “Προσέφερε πολλά, αλλά έκανε και λάθη”

Για τη νέα σελίδα του μπασκετικού Άρη μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος και την προσπάθεια που θα κληθεί να αναλάβει εντός ολίγων ημερών ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως “πρέπει να στηρίξουμε όλοι τη νέα προσπάθεια και να βοηθήσουμε την ομάδα. Είναι σημαντικό ότι ανοίγει μια νέα σελίδα, η νέα διοίκηση με την στρατηγική της, με την πολιτική που θα έχει, είναι στο χέρι της να φέρει πίσω τον κόσμο στο γήπεδο. Είναι γνωστό ότι ο κόσμος είναι ταυτισμένος με το τμήμα μπάσκετ. Με νέα πρόσωπα και κινήσεις είναι πιθανό να το χρειάζεται αυτό ο κόσμος για να είναι και πάλι κοντά στην ομάδα. Οι κινήσεις που θα γίνουν – π.χ. τα διαρκείας ή τα ρόστερ – θα είναι αυτές που θα δώσουν το έναυσμα στον κόσμο για να επιστρέψει και πάλι κοντά στην ομάδα μπάσκετ”.

Για τα χρέη που υπάρχουν στην ΚΑΕ, ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε πως “είναι μια πραγματικότητα τα χρέη. Για να αντιμετωπιστούν, θα πρέπει να υπάρχουν κάποια μετρητά, να υπάρχει μια ρευστότητα. Μερικά χρειάζονται άμεση καταβολή, κάποια άλλα με δόσεις, με διαπραγματεύσεις, με ρυθμίσεις μπόρούν να πληρωθούν αργότερα. Αυτά αφορούν τους χειρισμούς που θα κάνει η νέα διοίκηση. Με τη στήριξη που θα έχει θα μπορέσει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της αποπληρωμής των χρεών. Ήδη υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για την αποπληρωμή των χρεών”.

Για την αποχώρηση του Γιάννη Δαμιανίδη σχολίασε πως “ήθελε να φύγει, ήταν ξεκάθαρο. Έχει προσφέρει πολλά στον Άρη, τον ευχαριστούμε. Έκλεισε όμως ο κύκλος του, έκλεισε μια προσπάθεια, τώρα ανοίγει μια καινούργια. Έκανε και λάθη όμως ο Γιάννης, αυτό είναι δεδομένο. Εμείς τον ευχαριστούμε, πάντως, για όσα πρόσφερε”.

Πηγή: Libero FM

To Top