ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαδόπουλος για Κουέστα: “Αποπνέει σιγουριά ο Κουέστα, με τον χρόνο και καλύτερος”

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη και νυν προπονητής τερματοφυλάκων, Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην παρουσία του Κουέστα με την φανέλα του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά ανέφερε:

Από ότι δείχνουν τα πράγματα η επιλογή του Κουέστα ήταν πολύ καλή, στα παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα μέχρι τώρα δείχνει μια ετοιμότητα, μια σοβαρότητα, και νομίζω ότι ο Άρης δεν θα έχει θέμα στην θέση του τερματοφύλακα.

Έχει μια ετοιμότητα, μια σιγουριά, είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει μια ηρεμία και νομίζω ότι όσα περνάει ο καιρός θα είναι ακόμη καλύτερα. Έχει απόλυτη προσήλωση στο παιχνίδι και πολύ μεγάλη ετοιμότητα.

Για την σημασία του τερματοφύλακα μέσα σε μια ομάδα:

Είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα, και έτσι όπως έχει γίνει μέσα στο ποδόσφαιρο είναι ο δεύτερος προπονητής μέσα στο παιχνίδι.

Για το ότι ο Κουέστα είναι ένας τερματοφύλακας που “γεμίζει” την εστία:

Δεν είναι μόνο ότι γεμίζει την εστία, το θέμα είναι ότι είναι “στεγνός” και μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε δύσκολη φάση και να γίνει.

Για το ότι ο Άρης έχει τρεις ικανούς τερματοφύλακες:

Υπάρχει ο έμπειρος ο Καντιμοίρης, υπάρχει ο Αναγνωστόπουλος που το μέλλον είναι μπροστά του και έχει μια πολύ καλό τριπλέτα.

Γενικότερα για την ομάδα του Άρη;

Έχει κάνει ένα φανταστικό ξεκίνημα, η ομάδα αν και με καινούργιους παίκτες δείχνει μια πάρα πολύ μεγάλη ομοιογένεια και νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα πάει ακόμη καλύτερα.

Για το αν περίμενε μια τέτοια εικόνα:

Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, μου αρέσει αυτό που βλέπω όμως, γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στον σύλλογο και νομίζω ότι όλα πάνε κατ’ευχήν.

Για τον κόσμο της ομάδας:

Ο κόσμος του Άρη είναι διψασμένος για να δει την ομάδα, με την ταλαιπωρία που τράβηξε αυτός ο σύλλογος αρχίζουν σιγά-σιγά να σπάνε τις αμφιβολίες του και θα δείτε ακόμη περισσότερο κόσμο.

To Top