ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαδόπουλος: «Δεμένοι σαν μια οικογένεια όλοι στον Άρη»

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που δεξιώθηκε την αποστολή του Άρη, Γιάννης Παπαδόπουλος μίλησε για την πολύ όμορφη βραδιά.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την Ολλανδία:

31 χρόνια είναι το εστιατόριο στην Ολλανδία από το 1987. Στην Ολλανδία πλέον είμαστε πολλοί Έλληνες ειδικά τώρα με την κρίση. Παλιά ήμασταν 5.000 και τώρα είμαστε 35.000. Εγώ είμαι από τον Διδυμότειχο από το χωριό Πετράδες.

Για το τι του έκανε εντύπωση στην ομάδα του Άρη:

Μου έκανε εντύπωση ότι τα παιδιά ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους λες και γνωρίζονταν καιρό. Επειδή ο Άρης ήταν Β εθνική, εγώ μένω εξωτερικό δεν είχα την δυνατότητα να παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια αλλά έχω δει και άλλες ομάδες όπως τον Παναθηναϊκό που οι παίκτες καθόντουσαν ξεχωριστά. Οι παίκτες του Άρη ήταν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Στο ματς που τους είδα, στο πρώτο ημίχρονο παίξανε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μου άρεσαν πολύ. Το είπα και στα παιδιά χθες και τους βλέπω στην 4αδα.

Για τον Πάκο Ερέρα:

Πολύ ωραίος, εγκάρδιος. Αν τον γνώριζε κάποιος στην Ολλανδία δεν θα καταλάβαινε ότι είναι προπονητής, πολύ απλός άνθρωπος.

Για το μενού:

Και τι δεν τους ταΐσαμε, καλαμαράκια, χταποδάκια, γαρίδες. Θαλασσινά κυρίως και σαλάτες. Είχαμε ελληνικό κρασί και στο τέλος παγωτό.

Για το πως χαρακτηρίζει την βραδιά:

Ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά και δεν ήταν από τα πράγματα που γίνονται κάθε μέρα.

To Top