Παπαδόπουλος: “Δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο! Δεν είμαι άνθρωπος του Σκόρδα…”

Την πεποίθηση του ότι μπορεί να βρεθεί μία από κοινού λύση με τους διοικούντες του Άρη για την προσφυγή που κατέθεσε σε βάρος της ΠΑΕ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο πρώην τεχνικός των “κιτρίνων” δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την αδιαφορία που επέδειξε το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του συλλόγου προς το πρόσωπο του, ενώ απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι είναι και πράττει ως “άνθρωπος του Λάμπρου Σκόρδα”.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Δεν θα έκανα ποτέ προσφυγή κατά του Άρη. Σέβομαι και την ομάδα και τον κόσμο της. Αυτό που με πείραξε είναι ότι κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο τόσον καιρό να μου πει τί γίνεται. Είχα συμβόλαιο 35.000 ευρώ, από τα οποία πήρα πήρα περίπου 7.000, την στιγμή που ο Μιλίνκοβιτς με τους συνεργάτες του για δύο μήνες εισέπραξε 140.000 ευρώ. Δεν έχω κάτι με τον Μιλίνκοβιτς. Καλά έκανε και πήρε αυτά τα χρήματα. Είναι αμαρτία, όμως, κάποιος άλλος που μόχθησε και πάλεψε να σώσει την ομάδα να μην παίρνει τα χρήματά του. Ακόμη και τώρα που γνωστοποιήθηκε η προσφυγή κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο».

Για το αν πήρε ο ίδιος τηλέφωνο να ρωτήσει τι γίνεται με τα χρήματά του: «Δεν είναι του χαρακτήρα μου να παίρνω τηλέφωνο και να παρακαλάω. Επίσης, δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα στην ομάδα και ειδικά στον κόσμο. Όμως, η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο».

Για το ότι χαρακτηρίζεται από κάποιους ως «άνθρωπος του Σκόρδα»: «Εγώ είμαι άνθρωπος του πατέρα μου και της μητέρας μου. Αν ήμουν άνθρωπος του Σκόρδα θα έπαιρνα μια μεγάλη προκαταβολή και δεν θα υπήρχε πρόβλημα τώρα. Σεβάστηκα τον Σκόρδα, όπως θα σεβόμουν οποιονδήποτε πρόεδρο του Άρη. Είναι μεγάλη μου τιμή που δούλεψα στον Άρη. Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, και η ομάδα και ο κόσμος της. Αν μου είχαν δώσει έστω πέντε χιλιάδες, δεν θα έκανα προσφυγή. Τα άλλα θα τα χάριζα, από την στιγμή που η ομάδα δεν πέτυχε τον στόχο της».

Για το τι μέλλει γενέσθαι με την προσφυγή που κατέθεσε: «Ας με πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα δούμε. Πιστεύω ότι θα τα βρούμε».

Για την τωρινή κατάσταση στον σύλλογο: «Όταν πήγαμε να παίξουμε με τον Πλατανιά δεν ξέραμε ποιος θα είναι διοίκηση. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Χάνονται πολύ καλοί και χρήσιμοι παίκτες, όπως ο Τριανταφυλλάκος, ο Τσουμάνης, ο Μανιάς, ο Κύργιας. Ο Άρης κάνει πάλι το ίδιο λάθος».

To Top