ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαδόπουλος: “Δικαίωση η Εθνική για Διούδη, σταθερός ο Μπουσέ, θα κριθεί στην διάρκεια”

O Νίκος Παπαδόπουλος, πρώην πορτιέρο του Άρη, προπονητής των “μικρών” τερματοφυλάκων επί σειρά ετών, που έχει περάσει και από την πρώτη ομάδα και νυν υπεύθυνος των ακαδημιών μίλησε μεταξύ άλλων για τους Διούδη, Στεργιάκη, Κυριαζή και Μπουσέ.

Για τον Σωκράτη Διούδη:

Στις μικρότερες ηλικίες ήταν στην Εθνική ομάδα, τώρα ήρθε η στιγμή και η ώρα και για την αντρική ομάδα. Άξιζε αυτήν την συμμετοχή. Η παρουσία του ήταν ανοδική και ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα ερχόταν η στιγμή της δικαίωσης. Είναι ένας τερματοφύλακας που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και αξίζει να πάρει παιχνίδια.

Για το αν μπορούν να παίζουν οι τερματοφύλακες σε νεαρή ηλικία:

Πρέπει οι παίκτες να πάρουν ευκαιρίες. Και εμείς πήραμε ευκαιρίες και έτσι πήγαμε μπροστά.

Για τον Κυριαζή:

Είναι ένα γέννημα-θρέμα του συλλόγου. Η θέση του ήταν αμυντικό χαφ. Για αυτό και είναι πολύ καλός με τα πόδια. Κάποια στιγμή δοκίμασε την θέση του τερματοφύλακα. Μόλις τον είδα κατάλαβα ότι πρόκειται για κάτι ενδιαφέρον. Είχε τα προσόντα αλλά και την υπομονή για να δουλέψει. Είναι ένα παιδί που αν του πεις να κάνει πέντε ώρες προπόνηση θα κάνει.

Για το ότι ο Άρης είχε στο παρελθόν και άλλους τερματοφύλακες:

Υπήρχαν και άλλοι τερματοφύλακες που πέρασαν από τον Άρη όπως ο Γιάννης ο Μαντζάρης και ο Ντίνο Αρβανίτης που δεν είχαν την κατάλληλη μεταχείριση.

Για το ότι ο Άρης έχει τέσσερις τερματοφύλακες:

Πρέπει να έχει όλους τους τερματοφύλακες σου έτοιμους, να μπορούν να δουλέψουν και να χτίζεις για το μέλλον. Αυτό είναι και ένα ερέθισμα για τα παιδιά των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών, να δουλεύουν και να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο.

Για τον Μπουσέ:

Σαν πρώτη φορά που έπαιξε ήταν καλός. Ενέπνεε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ήταν ψύχραιμος, τα συμπεράσματα ήταν καλά. Επειδή όμως σε κρίνει η διάρκεια πρέπει να περιμένουμε. Το θέμα είναι ότι ο Άρης έχει ένα πλούσιο ρόστερ στους τερματοφύλακες γιατί ο συναγωνισμός και ο ανταγωνισμός μόνο καλά αποτελέσματα θα φέρουν.

To Top