ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι το απόλυτο αφεντικό της Βέροιας, αγόρασα τις μετοχές από τον Καρυπίδη”

Λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα με τη Βέροια, ο Θωμάς Γράφας παρουσιάστηκε από τους Ημαθιώτες με τον Κώστα Παπαδόπουλο να δίνει το παρών στην παρουσίασή του την Τετάρτη (28/9). Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε πρώτος και τα όσα είπε είχαν αρκετό ενδιαφέρον, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πλέον Θόδωρος Καρυπίδης στη Βέροια.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Τα όσα μεταξύ άλλων είπε:

Για την ομάδα στην οποία τώρα είναι πρόεδρος: «Η Βέροια με την ιστορία και το ρόστερ που έχει, πρέπει να είναι πιο ψηλά από άλλες χρονιές. Μπήκα σε έναν χώρο για τον οποίο άλλα πίστευα και άλλα τελικά βρήκα. Προσπαθώ να κάνω διαχείριση η οποία χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα και νομίζω ότι αυτό φάνηκε σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι σήμερα. Μιλάω καθημερινά με ομολόγους μου της Σούπερ Λίγκας ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη Βέροια. Θα το βλέπεται αυτό να συμβαίνει σταδιακά. Θα το καταλάβουν και οι φίλαθλοι, που δικαιολογημένα είναι κουμπωμένοι. Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι.

Το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα είμαι εγώ. Αγόρασα τις μετοχές από τον Θόδωρο (σ.σ. Καρυπίδη), γιατί θέλησα να επενδύσω στο ποδόσφαιρο σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας και όχι στα S/M ακολουθώντας τον πρώην συνεργάτη μου. Έτσι βρέθηκα στη Βέροια για την οποία προσπαθώ να κάνω το καλύτερο».

Για τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ: «Υπήρχαν και υπάρχουν υποχρεώσεις που ανέλαβα. Τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ σε λίγες ημέρες από τον ΟΠΑΠ, την ΟΥΕΦΑ και τη NOVA και τα οποία ανέρχονται στις 700.000 ευρώ, θα δώσουν ανάσα σε όλους μας».

 

Για το θέμα της παραχώρησης του μισού και πλέον γηπέδου, όταν η ομάδα αγωνίζεται με τις μεγάλες του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Έχω παράπονα από τον κόσμο της Βέροιας, γιατί είναι απόμακρος από την προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να την διατηρήσουμε μεταξύ των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα παραβλέψω την πικρία του από την κατάληψη του γηπέδου μας από τους αντιπάλους. Όμως δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα, γιατί όλα τα μεγάλα παιχνίδια γίνονται στην αρχή.

Θα υπάρξει όμως σχεδιασμός μετά από αυτά. Ήδη μίλησα με τον ομόλογό μου τον κ. Κωστούλα του Παναιτωλικού, ο οποίος έχει λύσει το πρόβλημα προ καιρού και ζήτησα τα φώτα του πάνω σε αυτό το θέμα, το οποίο με απασχολεί. Οι προθέσεις μου είναι αγνές και κάνω έκκληση στον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στους παίκτες, γιατί η Βέροια δεν είναι ο κάθε πρόεδρός της, αλλά η ιδέα και μόνον αυτή».

To Top