ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδόπουλος: “Η απόφαση είναι σκανδαλώδης, ξεπερνάει τη φαντασία μου”

Ο συνεργάτης του Άλεξ Κάλας, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που καταδικάζει τον Άρη και ανέλυσε τις επόμενες κινήσεις του Άρη. Μεταξύ άλλων, προανήγγειλε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο καθώς και την εσπευσμένη έλευση του Άλεξ Κάλας στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Αυτό που συνέβη είναι εντελώς απροσδόκητο. Η ατμόσφαιρα που κυριάρχησε εντός της αίθουσας έδειχνε πως θα υπάρξει δικαίωση. Όλη η επιχειρηματολογία, ακόμη και η σημειολογία της έδρας το έδειχνε αυτό. Τώρα το τι μεσολάβησε και η απόφαση βγήκε με αυτό το διατακτικό δεν μπορώ να το ξέρω. Τα έχω δει όλα, αυτό δεν το περίμενα ποτέ.

Η απόφαση είναι σκανδαλώδης, ξεπερνάει τη φαντασία μου, είναι 100% εκτός νόμου. Τι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Πάνω από το νόμο είναι; Ο νόμος λέει ότι καμία αλλαγή στον ΚΑΠ δεν μπορεί να ισχύσει παρά μόνο από την επόμενη περίοδο. Αν του χρόνου προέκυπτε θέμα με τους δευτεραθλητές, δεν θα είχαν λόγο. Την ίδια μέρα, το δ.σ. της ΕΠΟ αποφάσισε ότι του χρόνου οι ομάδες θα είναι 20. Τι συνέβη και πήγαμε σε άλλη κατεύθυνση; Έχει ήδη εντολή για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Για το αν πρέπει να γίνουν αλλαγές στον Άρη για να δικαιωθεί: «Σε ό,τι αφορά τον Κάλας δεν υπάρχει κανείς παράγοντας που να ενοχλείται από την παρουσία του. Ίσα ίσα εισπράττω θετικά σχόλια. Δεν θέλουμε να σεβαστούν τον Καλαϊτζίδη, ή τον όποιον Καλαϊτζίδη, αλλά τον Άρη και το νόμο. Θα κάνουμε ότι πρέπει για τον Άρη. Στο μυαλό του Κάλας είναι να γίνει ό,τι πρέπει για τον Άρη.

Ο Κάλας θα επισπεύσει την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη. Θα εκτιμήσουμε τα δεδομένα από μηδενική βάση και ό,τι εκτιμηθεί ότι είναι καλό για τον Άρη θα γίνει. Θα κάνουμε ό,τι είναι σωστό για τον Άρη. Πάμε για την μέγιστη μάχη».

To Top