Παπαδόπουλος: «Θα στηρίξουμε όποια διοίκηση κι αν προκύψει, θα αποσύρουμε το μέλος του ΑΣ από την ΠΑΕ»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ωρών στον σύλλογο και τις δραματικές ώρες που περνάει, θέλοντας να δώσει απαντήσεις στον κόσμο του Άρη.

Όπως είπε στα «Α.Ν. 98,7» ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης: «Χρειάζεται καθαρό μυαλό και ψυχραιμία. Εμείς θα στηρίξουμε όποια διοίκηση προκύψει εφόσον παραιτηθεί η τωρινή. Θέτουμε μόνο δυο σημαντικές προϋποθέσεις. Η πρώτη να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος για να προκύψει αποτέλεσμα. Η δεύτερη να συνεχιστεί η προσπάθεια στο άρθρο 99 και δεν πρέπει να σταματήσει με τίποτα.

Από κει και πέρα το θεωρώ αδιανόητο αυτό που ακούστηκε για το ΑΦΜ, δεν μπορεί να γίνει αυτό στον Άρη και δεν το θέλουμε. Σε ότι αφορά αυτά που ειπώθηκαν στην συγκέντρωση περί τρυπήματος του συλλόγου, δεν ξέρουμε κάτι, θέλουμε σίγουρα να μας πουν τι έγινε κι αν έγινε».

Σε άλλο σημείο τόνισε σε σχετική ερώτηση: «Ναι, θα ζητήσουμε να παραιτηθεί το μέλος μας στην ΠΑΕ, ο κ. Τικπασάνογλου. Θα άρουμε ουσιαστικά την εμπιστοσύνη μας στην ΠΑΕ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το διοικητικό συμβούλιο. Μπορεί να συνεχίσει ακόμη και με τρία μέλη».

To Top