Παπαδόπουλος: “Και στα… εκατό, πολύ καλύτερα από τώρα”

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε με αφορμή τη γιορτή του Άρη και έστειλε τις δικές του ευχές.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η διάθεση δεν είναι καλή όμως είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την ιστορία του Συλλόγου, δίνοντας δυναμικό παρών στη σημερινή εκδήλωση. Μπορεί ο Σύλλογος να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, ωστόσο όλοι είμαστε εδώ ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Στόχος μας είναι του χρόνου να είμαστε εδώ να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια του Συλλόγου και να είμαστε πολύ καλύτερα σε όλα τα τμήματα. Κάθε χρόνο κόβουμε τη βασιλόπιτα στην αρχή της χρονιάς, όμως φέτος εξαιτίας του ξαφνικού χαμού του Άγγελου Τσιπούρα, συνδυάσαμε την κοπή με τη σημερινή γιορτή.

Τόσα χρόνια ο Σύλλογος αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και προβλήματα και οφείλει την τεράστια ιστορία του στον κόσμο του. Σ’ αυτή τη χρονική περίοδο και τη δύσκολη συγκυρία αυτός είναι και πάλι που θα τον βοηθήσει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι για το καλό του Αρη. Δεν είναι η ώρα να σκεφτούμε ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση.

Σίγουρα υπάρχουν υπεύθυνοι, αλλά η ώρα καταμερισμού ευθυνών θα έρθει στο μέλλον. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο Αρης αποτελεί τεράστια δύναμη, έχει δώσει πάρα πολλά στον αθλητισμό και την κοινωνία. Εύχομαι υγεία και του χρόνου στα 100 χρόνια όλα τα τμήματα να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι είναι τώρα».

To Top