Παπαδόπουλος: “Να μην έχει πρόβλημα κανένας διοικούντας”

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την κατάσταση στην ΚΑΕ που παραμένει ρευστή, τονίζοντας σε συνέντευξή του στο Europe 1 πως θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στην ομάδα, αλλά χωρίς να έχει κανένας διοικητικός παράγοντας πρόβλημα με την περιουσία του και τις Αρχές.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως “υπάρχει μια συζήτηση των μετόχων που τους εκπροσωπεί ο κύριος Τζεβελέκης με τους εκπροσώπους της ΣΑΡΙΣΑ και συγκεκριμένα με τον κύριο Γεωργούλη για να βρεθεί κάποια διοικητική λύση στα δρώμενα της ΚΑΕ. Εμείς ως Ερασιτέχνης αναμένουμε και θα συνηγορήσουμε σε οτιδήποτε αποφασίσουν οι μέτοχοι, οι οποίοι άλλωστε έχουν το 90% του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι όλοι Αρειανοί, οι περισσότεροι είναι και μέλη του Ερασιτέχνη. Τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και θεωρούμε ότι θα συμβάλλουμε σε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα, να υπάρξει μια καλύτερη διοικητική λύση, αν αυτή ευοδωθεί από αυτές τις συζητήσεις, ώστε να μπορεί η ομάδα να αναδιοργανωθεί και να παίξει στο πρωτάθλημα με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν”.

Ρωτήθηκε για την συμβολή και την παρουσία της ΣΑΡΙΣΑ και απάντησε πως “υπήρχε δήλωση από την πλευρά των ανθρώπων της ΣΑΡΙΣΑ ότι θα αναλάβουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις που αφορούν το προπονητικό τιμ και έναν, δύο παίκτες, αν δεν κάνω λάθος. Η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη οικονομικά. Μπορεί κάποιοι να έχουν οικονομικά προβλήματα και να έχουν αδυναμία να καλύψουν αυτές τις υποχρεώσεις. Υπάρχει μια πραγματικότητα στην ομάδα, ένα χαμηλό μπάτζετ. Ο προπονητής μάχεται καθημερινά, με το υλικό που έχει να φέρει εις πέρας τον σκοπό του. Εμπιστευόμαστε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και η ομάδα σιγά σιγά δείχνει θετικά δείγματα γραφής. Η άποψή μας είναι η διοικητική λύση που θα υπάρξει θα πρέπει να είναι με γνώμονα το καλό του Άρη. Δεν θέλουμε κανένας διοικούντας που έχει βάλει την υπογραφή του να έχει προσωπικό πρόβλημα με την περιουσία του ή τις Αρχές. Μπορεί να έχουν γίνει λάθη στο παρελθόν, να δημιουργήθηκαν χρέη, αλλά και οι άνθρωποι που ήταν στις διοικήσεις θα πρέπει να προστατευτούν, πρέπει όμως και να υπάρξει λύση για να προχωρήσει η ομάδα”.

Η παρουσία του κόσμου

Ρωτήθηκε για την παρουσία του κόσμου και αν στηρίζει την προσπάθεια και απάντησε πως “δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από τον κόσμο. Ο κόσμος είναι ότι του σερβίρεις, ότι του προσφέρεις… Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη, το ξέρουμε όλοι. Κάνουμε κάλεσμα, θέλουμε να βοηθήσει ο κόσμος, θεωρώ ότι θα έρθει πιο κοντά στην ομάδα. Από εκεί και πέρα αυτές οι ζυμώσεις που γίνονται για να βρεθεί διοικητική λύση να φέρουν το συντομότερο δυνατό αποτελέσματα, ώστε απερίσπαστα η διοίκηση που θα προκύψει να ασχολείται με την ομάδα”.

Το θέμα της ΓΕΝΕΣΙΣ

Για την ΓΕΝΕΣΙΣ και την… αδρανοποίησή της είπε πως “υπήρξε μια δήλωση ότι δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά. Βέβαια αυτή η δήλωση έγινε προς τα μέσα ενημέρωσης. Όταν κάποιος κάνει πίσω, δίνει τις μετοχές κάπου αλλού. Έτσι γίνονται οι μεταβιβάσεις των μετοχών στις ανώνυμες εταιρείες. Αυτή τη στιγμή η ΓΕΝΕΣΙΣ παραμένει ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και από τους βασικούς μετόχους. Είναι Αρειανοί, έχουν βοηθήσει οικονομικά, γνωρίζουμε όλοι το ποιόν τους και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα”.

“Mαχαιριά” η αγωγή Σκόρδα

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη αναφέρθηκε και στο θέμα της αγωγής Σκόρδα κατά της Λέσχης Φίλων Άρη, επισημαίνοντας πως “οι διαδικασίες ήταν καθόλα νόμιμες, αδιάβλητες και είναι πολύ άσχημο να υπάρχει αυτή η πολεμική απέναντι στην Λέσχη ειδικά από ανθρώπους μέσα από την οικογένεια του Άρη. Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που στηρίζεται στον κόσμο και δεν είναι δυνατόν επειδή δεν μας αρέσουν τα αποτελέσματα να προσβάλλουμε τις διαδικασίες. Μετά από την σημαντική νίκη ψυχολογίας μέσα στο Ηράκλειο και τόσους μήνες μετά την γενική συνέλευση, κατατέθηκε αυτή η αγωγή που την χαρακτηρίζω “μαχαιριά από πίσω” από τον κ. Σκόρδα. Κατατέθηκε η αγωγή 190 μέρες μετά και μάλιστα μετά από νόμιμες διαδικασίες που τηρήθηκαν με διαφάνεια. Δεν τον ενδιαφέρει ο Άρης, τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του. Υπήρξαν προβλήματα από το διάστημα που ήταν διοίκηση και φάνηκαν μετά τις εκλογές. Είναι γνωστές οι υποθέσεις όπως π.χ. του Μπάγεβιτς ή του Ολίβα και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώθηκαν ή διακανονίστηκαν από την επόμενη διοίκηση. Οι διοικήσεις με γνώμονα το συμφέρον δεν δημοσιοποίησαν παλαιότερες οφειλές σε αθλητές, οφειλές προς το δημόσιο, τις οποίες διακανόνισαν και πλήρωσαν όποτε χρειάστηκε και μέσα στα νόμιμα χρονικά περιθώρια. Ούτε αυτό όμως εκτιμήθηκε από τον κ. Σκόρδα που λειτουργεί περισσότερο σαν εχθρός του Άρη παρά ως φίλος, αν και δεν θέλω να χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις”.

To Top