Παπαδόπουλος: “Ξεχωρίζω τον Αγκάνθο”

Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Νταβίντ Αγκάνθο εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στον αγώνα της Δευτέρας μεταξύ του Άρη και του Πανθρακικού στην Κομοτηνή. Τον Ισπανό επιθετικό γνωρίζει αρκετά καλά ο Παπαδόπουλος αφού έπαιζαν στο ίδιο πρωτάθλημα τα περασμένα χρόνια.

Ο Έλληνας στράικερ μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” τονίζοντας πως “από τον Άρη ξεχωρίζω τον Αγκάνθο, είναι πολύ καλός παίκτης. Τον ξέρω από την κοινή μας παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έχει μια νέα ομάδα ο Άρης, εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”, ενώ για τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία και των δύο ομάδων σχολίασε: “Αυτά είναι αποφάσεις των διοικήσεων. Γενικά πιστεύω ότι οι προπονητές πρέπει να στηρίζονται, να υπάρχει πλάνο από την αρχή της χρονιάς. Οι ομάδες στην Ελλάδα χτίζονται τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Όλα γίνονται την τελευταία μέρα”.

Ρωτήθηκε για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα και απάντησε: “Με ενδιέφερε να παίζω ποδόσφαιρο, γιατί στόχος είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που αγαπάμε. Ως πρωτάθλημα έχουμε φτάσει χαμηλά, πιο κάτω δε γίνεται, πρέπει να βελτιώνονται οι ομάδες και οι παίκτες για να βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως δέκα ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Οι πέντε πιο πάνω έχουν ξεκαθαρίσει, με τον Πανιώνιο που πήρε διαφορά”.

 

To Top