Παπαδόπουλος: «Οι παίκτες να καταλάβουν ότι παίζουν στον Άρη» (video)

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΑΣ και του ΤΑΠ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας βόλεϊ στην Καλαμαριά και την ήττα από τον Απόλλωνα με 3-1, το βράδυ του Σαββάτου. Ο κ. Παπαδόπουλος χτύπησε το «καμπανάκι» στους παίκτες, ώστε να συνέλθουν πριν είναι πολύ αργά.

«Θεωρώ ότι η ομάδα έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν αρμόζει αυτή η εμφάνιση στον Άρη. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις και η ομάδα θα προχωρήσει. Άλλωστε, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα», είπε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης, μιλώντας στην κάμερα του volleynews.gr μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Παράλληλα, έκανε σαφές ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους βολεϊμπολίστες: «Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν στον Άρη. Όποιος δεν το καταλάβει, δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Θα σηκωθεί να φύγει. Πλέον οι πολυτέλειες έχουν τελειώσει. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι φοράνε τη φανέλα του Άρη».

Ο κ. Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο… πολεμικό κλίμα που καλλιεργήθηκε τεχνηέντως ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή το «μπλοκάρισμα» της επιχορήγησης του ΟΠΑΠ προς τον Απόλλωνα Καλαμαριάς λόγω παλαιότερης οφειλής προς εργαζόμενο του συλλόγου (φυσιοθεραπευτή της ομάδας χάντμπολ).

Μάλιστα, επιχειρήθηκε άδικα η ανάμιξη του νομικού εκπροσώπου του ΑΣ Άρης, Χρήστου Γρόλλιου, στην υπόθεση, αλλά οι «κίτρινοι» επέδειξαν ψυχραιμία και δεν μπήκαν σ’ αυτό το… παιχνίδι των εντυπώσεων.

«Θεωρώ άνανδρη την επίθεση που γίνεται στον Χρήστο Γρόλλιο, γιατί ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμιξη, αλλά ο αδερφός του. Και πάλι, όμως, η επαγγελματική του δραστηριότητα δεν έχει καμία σχέση με τον Άρη. Με το να κατηγορούμε άλλους, όταν έχει πρόβλημα η ομάδα μας, το βόλεϊ πηγαίνει πίσω», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε:

«Αν ο Άρης απαντούσε μέσα στην εβδομάδα, μπορεί τώρα να μιλούσαμε ακόμα και για ηθικούς αυτουργούς σε πρόκληση επεισοδίων, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο γήπεδο βρέθηκαν 100 φίλαθλοι του Άρη και δεν συνέβη το παραμικρό. Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν μπαίναμε σ’ αυτό το ‘γαϊτανάκι’ των απαντήσεων».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στην κάμερα του volleynews.gr:
{youtube}2D7p90Bcv0A|480|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top