Παπαδόπουλος: “Πίστεψα στο μεγαλείο του Άρη και ότι θα τα καταφέρουμε με τα παιδιά”!

Ο προπονητής των κιτρίνων Σούλης Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε για την έως τώρα του παρουσία στον πάγκο του Άρη και για τα όσα έχει βιώσει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο 46χρονος προπονητής βγήκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στα “ΑΝ 98,7”.

Αναλυτικά:

 Πως αποφάσισες να έρθεις στον Άρη ενώ βαθμολογικά βρίσκονταν σε δύσκολη θέση;

Όταν σε κάνει πρόταση ο Άρης πρέπει να έχεις πρόβλημα και να μην δεχτείς. Παρόλο την δύσκολη βαθμολογική του θέση πίστεψα στο μεγαλείο του Άρη και ότι θα τα καταφέρουμε με όλα τα παιδιά.

 Όταν ήρθες τι κατάσταση βρήκες;

Δεν υπήρχε καταρχάς καλή ψυχολογία. Εγώ με τους συνεργάτες μου δώσαμε ειδικό βάρος σε αυτόν τον τομέα, και σίγουρα ήταν καταλυτικός παράγοντας για να ήμαστε σήμερα καλά! Νιώθω στον Άρη πολύ δεμένος και να σαν βρίσκομαι χρόνια στην ομάδα.

Στο παιχνίδι του Ατρόμητου και μετά την αποβολή πως ανταπεξήλθαν οι παίκτες;

 Τα παιδιά δείξανε ψυχή, πάθος και ειδικά τα Ελληνόπουλα καταλαβαίνουν το που αγωνίζονται. Όλο το τιμ της ομάδας έχει βοηθήσει να πετύχουμε τον σκοπό μας, και δίνουμε καθημερινό αγώνα που πλέον ανταμείβεται .

 Έχασες πότε τις ελπίδες για την σωτηρία;

 Αν περνούσε από το μυαλό μου να είστε σίγουροι ότι θα αποχωρούσα. Είχα πίστη από την πρώτη στιγμή γιατί ήξερα τι θα πει Αρης. Δεν πέρασε πότε από το μυαλό μου ότι θα υποβιβαστούμε.

 Βοήθησε η καινούργια διοίκηση;

Να σας πω την αλήθεια έχουμε γίνει με τον κ.Σκόρδα και τους συνεργάτες του μια παρέα. Τα λέω όπως είναι και έξω από τα δόντια. Σίγουρα μας έδωσε αρκετή ώθηση, ιδίως που νιώθουμε να είναι δίπλα μας.

Για το κλάμα των ποδοσφαιριστών του;

Εμένα δεν μου έκανε τόση εντύπωση, καθώς έβλεπα τα παιδιά καθημερινά μέσα σε συζητήσεις να κλαίνε μέσα από την ψυχή τους. Αξίζει σε αυτά τα παιδιά να χαμογελάσουν.

Για το κόσμο;

Είναι απίστευτο που μας ακολούθησαν στο Περιστέρι σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Με τέτοιον κόσμο ο Άρης θα διεκδικεί σε λίγα χρόνια τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο κινητήριος μοχλός και τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας! Δεν θα καταφέρουν να μας ρίξουν όσο και το θέλουν ορισμένοι”.

To Top