ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδόπουλος, Παντίδος και Πάγκαλος μίλησαν για το παιχνίδι με τον Άρη

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησαν μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (26/1), που πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή οι Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Παντίδος και Ντίνος Πάγκαλος από τον ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Ο νέος προπονητής των Κρητικών είπε: «Χαρά μου και τιμή μου που είμαι ξανά εδώ η αγάπη μου για την ομάδα έχω δείξει ποια είναι. Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραια έρχομαι σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα άλλα όπως έχω πει έχω μάθει στα δύσκολα και σαν προπονητής αλλά και σαν παίκτης στο παρελθόν. Έχω πίστη και πάθος για αυτό που κάνω και οι πολλές ώρες δουλειάς που αφιερώνω θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Στόχος μας είναι ένας γι’ αυτό είμαι εδώ, να ανέβει η ομάδα Super League.

Πιστεύω στην ομάδα, αλλά έχει μετρήσει και το συναισθηματικό κομμάτι που μου έκανε πρόταση μια ομάδα που έχω ανδρωθεί ποδοσφαιρικά. Πιστεύω στην δυναμική των ποδοσφαιριστών, αλλά και του κόσμου και θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Έχουμε μείνει λίγο πίσω βαθμολογικά αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και πιστεύω στο φινάλε να τα καταφέρουμε.

Χωρίς πίστη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αν δεν έχεις πίστη καλύτερα να μην είσαι εδώ. Επειδή πιστεύω είμαι εδώ, αυτό πρέπει να το μεταφέρω στους ποδοσφαιριστές μου. Είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία, όπου θέλει πολλά πράγματα που δεν τα χρειάζεται η Super League. Ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα και είμαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσουμε καλά.

Έχω μιλήσει με τους παίκτες. Σίγουρα χρειαζόμαστε τουλάχιστον  2-3 παίκτες με παραστάσεις στην Super League, έχω συζήτησει με τον πρόεδρο και τον υπεύθυνο και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε κινήσεις να βοηθήσουν την ομάδα σύντομα.

Έχω παρακολουθήσει την ομάδα, ο Νίκος Νίοπλιας έχει κάνει καλή δουλειά. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που δέχτηκα την πρόταση. Δεν πρόκειται να αλλάξω τα πάντα, απλά θα προσπαθήσω να βελτιώσω κάποια πράγματα. Το σημαντικό είναι να βελτιώσουμε το αμυντικό μας κομμάτι και να μην δεχόμαστε γκολ.

Πιστεύω ότι σε αυτή την κατηγορία, το έχετε δει και εσείς, αλλά και γενικά στο ποδόσφαιρο, είναι να κρατάς το μηδέν στην άμυνα. Δεν εννοώ ότι θα παίζουμε αμυντικά, αλλά με την ποιότητα που έχει η ομάδα θα βάζει γκολ και θα παίρνει τα παιχνίδια. Έχω συνηθίσει τα δύσκολα και όποτε αναλαμβάνω είναι δύσκολα. Καλό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη το Σάββατο για να αλλάξουν όλα.

Το πρώτο που πρέπει να περάσω στους παίκτες μου είναι πως πρέπει να προσαρμόζεσαι από βδομάδα σε βδομάδα ανάλογα με το παιχνίδι. Έχει να κάνει με γήπεδα αντιπάλους, έδρες. Πρέπει να προσαρμόζονται πολύ εύκολα, πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να είμαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Άμα δείτε τα στατιστικά είναι σημαντικό να μην δέχεσαι γκολ.

Ο κόσμος νομίζω ότι αυτή η αγάπη την έχει δει από το πρόσωπό μου και το βλέπω στο δρόμο όσο μπορώ να είμαι έξω λόγω δουλειάς. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα είμαι εγώ αυτός μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου και τη διοίκηση που θα ανεβάσουμε την ομάδα, ούτως ώστε να του δώσουμε χαρά. Τους ζητάω να βοηθήσουν τους παίκτες με θετικές ενέργειες και να είναι δίπλα μας σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενους.

Κάθε πράγμα στο καιρό του, πρώτα είναι ο Άρης και μετά θα βλέπουμε την Ξάνθη η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια στο πρώτο ματς. Εμείς είμαστε ΌΦΗ και σε κανένα ματς δεν θα ειμαστε αδιάφοροι. Παίζουμε σε μια καλή ομάδα αλλά στο γήπεδό μας μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους».

Παράλληλα, ο Νίκος Παντίδος σημείωσε: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Στόχος είναι η άνοδος και πιστεύω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τον σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε. ΟΦΗ είμαστε και κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή.

Ξέρω ότι έχω έρθει σε μεγάλη ομάδα η πίεση θα είναι μεγάλη και ο στόχος είναι η άνοδος και θα το επιδιώξουμε μέχρι τέλος. Είμαι καλά θα συνεχίσω να δουλεύω για να είμαι πολύ καλός σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος, τα λόγια του Ντίνου Πάγκαλου ήταν τα εξής: «Ήθελα πολύ να ρθω σε αυτή την ομάδα , καθώς ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ σε αυτή την προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Είναι όπως το περίμενα όλοι δουλεύουμε σκληρά και οργανωμένα και είμαι σίγουρος πως  με την προσπάθεια που κάνουμε θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορούμε να κάνουμε το «διπλό» και να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή. Είναι μακρύ το πρωτάθλημα κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Top