ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαδόπουλος: “Πολύ καλός ο Κουέστα, το μέλλον ανήκει στον Κυριαζή”

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη μέχρι την ηλικία των 14 χρόνων μίλησε για τις ακαδημίες της ομάδας που είναι στην εποπτεία του ερασιτέχνη και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Ξεκίνησε λέγοντας: «Είναι μια χρονιά ιδιαίτερη, είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Εγώ έχω την ευθύνη μέχρι την ηλικία των 14. Ο αθλητισμός δεν σταματά ποτέ, τηρούμε τα μέσα ασφαλείας, είναι ντεσαβαντάζ γιατί δεν έχουν ανοίξει τα σχολεία καθώς έχουμε πολλά παιδιά εκτός Θεσσαλονίκης».

Η φιλοσοφία του Άρη: «Να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, να χαρούν και όσο μεγαλώνουν να μπορέσουν να βγουν παιδιά για τις μεγάλες ομάδες. Να μπούνε οι σωστές βάσεις, για να πάνε στις “μεγάλες” ομάδες της ΠΑΕ Άρης. Ο Άρης έχει την ικανότητα να “βγάζει” παιδιά από τα σπλάχνα του. Υπάρχει καθημερινή δουλειά από τους προπονητές σε σωστή κατεύθυνση».

Για το εάν υπάρχει επικοινωνία με την ΠΑΕ: «Τώρα δεν υπάρχει κάτι, πιστεύω μόλις ξεκινήσει η σεζόν θα ξεκινήσει. Είχε προβλήματα η ομάδα και προτεραιότητα το μπαν, είμαι χρόνια στο σύλλογο μπορώ να το καταλάβω».

Για τις προπονήσεις: «Γίνονται δίπλα στην Express Service, στο Planet FC. Υπάρχουν οι κατάλληλοι προπονητές για να μάθουν τα παιδιά. Νιώθουμε ικανοποίηση που παίχτες που πέρασαν από τα χέρια μας και είναι στην ανδρική ομάδα. Ακόμη παιδιά μας περάσανε στο πανεπιστήμιο, όπως ο Γραμμένος Γιώργος, ο Ζησόπουλος, ο Πάγκος. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτά τα παιδιά».

Για την ανδρική ομάδα: «Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, πήρε παίχτες, αν δείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο μπορεί να γίνει το βήμα παραπάνω. Ο καθένας όμως το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Σημαντική ιδιαιτερότητα είναι η απουσία του κόσμου, θα στερηθεί ο Άρης την “καυτή” έδρα».

Για τον Κουέστα: «Ο Κουέστα είναι πολύ καλός τερματοφύλακας για τον Άρη, ελπίζω να πάει η φετινή του σεζόν, όπως τελείωσε η προηγούμενη».

Για τον Κυριαζή: «Είναι κάτι το φανταστικό για το παιδί, μίλησα μαζί του, πέρασε από τα χέρια μας. Είναι ταπεινό παιδί, διψάει για διάκριση και δουλειά, νομίζω πως το μέλλον είναι δικό του. Είναι πολύ προσγειωμένος, νομίζω πως θα είναι ο τερματοφύλακας του Άρη για χρόνια».

 

To Top