«Παπαδόπουλος στον πάγκο, ο Άρης δεν μπορεί να πάρει τον… Κούπερ»

Ο Λάμπρος Σκόρδας επανέλαβε σήμερα αυτό που είπε και στη γενική συνέλευση του Σαββάτου. Δηλαδή ότι στηρίζει την παραμονή του Σούλη Παπαδόπουλου.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης στο Βελλίδειο και στην ανάπτυξη του πλάνου που έχει για την ομάδα είχε εκφράσει την εμπιστοσύνη του στον 46χρονο προπονητή, τόνισε ότι θα παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας και θα γίνει προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση. Ουσιαστικά και με βάση τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα κατέθεσε μια ρεαλιστική πρόταση.

Μιλώντας σήμερα εκ νέου σε αθηναϊκό ραδιόφωνο επανέλαβε σχετικά με το αγωνιστικό, όπως διαβάσατε σε άλλο ρεπορτάζ, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Παπαδόπουλο, εφόσον αναλάβει αυτός με λαϊκή εντολή τα ηνία της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η δήλωση Σκόρδα αναφέρει:

«Αν θα είμαι εγώ στη διοίκηση, θα μείνει ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Άρης δεν μπορεί να πάρει τον Κούπερ. Τα συμβόλαια των Γιαννιώτα, Διούδη κλπ., αλλά και άλλων που χάθηκαν, όπως των Κατίδη, Μπουγαΐδη, Κουρέλλα που χάθηκαν και ήταν εγκληματικό αυτό, δεν μπορεί να τα ανανεώσει τώρα ο Άρης στο τυπικό μέρος. Πρέπει να κοιτάξει να χτίσει μία ομάδα που θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική από ό,τι φέτος. Όλες οι ομάδες πουλάνε παίκτες, ακόμη και οι πολύ μεγάλες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης».

To Top