Παπαδόπουλος στο Κλ.Βικελίδης (photos), είπε στο PRESSARIS: “Θα πούμε περισσότερα μετά τις υπογραφές”

Στο Κλεάνθης Βικελίδης βρίσκεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Άρη. Το PRESSARIS τον συνάντησε στο ασανσέρ του γηπέδου και όταν του ζήτησε κάποιο σχόλιο, ήταν φειδωλός, όπως ήταν φυσικό.

“Περιμένουμε να μπουν οι υπογραφές, οπότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Θα πούμε περισσότερα, αφού θα έχουν μπει οι υπογραφές και θα έχει τελειώσει το θέμα” είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα κατέβηκε από τις θέσεις των επισήμων και μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη και το τεχνικό τιμ διέσχισε τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας!

Διαβάστε τι έγινε στη συνέντευξη τύπου

Η ερώτηση που έγινε στον Γιάννη Χατζηνικολάου ήταν σαφής και η απάντηση επιβεβαίωσε την είδηση που σας αποκάλυψε το PRESSARIS!

«Κόουτς, θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος στην πρώτη προπόνηση του Άρη» ήταν η ερώτηση και η απάντηση του Χατζηνικολάου ευθεία και άμεση: «Ναι, αν προλάβει θα είναι μαζί μας, έχει κλείσει, απομένουν μόνο οι υπογραφές» είπε χαρακτηριστικά επικυρώνοντας την δεύτερη (σπουδαία) μεταγραφή του 24χρονου Θεσσαλονικιού μέσου.

Ήδη ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, ώστε να ολοκληρωθεί η προφορική συμφωνία και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα του Άρη ο Γιάννης Παπαδόπουλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS για τη συμφωνία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο

To Top