ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαδόπουλος στο PRESSARIS: “Αναλαμβάνω μία απαιτητική θέση-Στόχος να βοηθήσουμε το μέλλον του Άρη”

O Νίκος Παπαδόπουλος, ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού Άρη, όντας ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Βόσδου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των “κιτρινόμαυρων” μίλησε στο PRESSARIS για τα νέα του καθήκοντα:

«Σίγουρα είναι μία απαιτητική θέση, με πολλές υποχρεώσεις και μεγάλες προσδοκίες. Σαν παίκτης πέρασα κι εγώ από αυτές τις ακαδημίες, οπότε έχω ένα παραπάνω λόγο να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν να αναλάβω αυτό το ρόλο και ιδίως τον κ. Καραμανλή που μου πρότεινε τη θέση. Πραγματικά νιώθω ευγνώμων που υπήρξε επιλογή των ανθρώπων αυτών», τόνισε αρχικά.

Για την δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής στις ακαδημίες: «Αυτό που βλέπω είναι ότι στα τμήματα γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα, γιατί καλώς ή κακώς η εικόνα της πρώτης ομάδας αντικατοπτρίζεται και στο τομέα των ακαδημιών. Ο κ. Βόσδου έθεσε τις βάσεις με τον Δημήτρη Καραμανλή και πάνω σε αυτό το πλάνο θα πορευτούμε».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Δεν είναι άλλος από τον αντικειμενικό στόχο κάθε ακαδημίας. Ευχής έργον πολλά παιδιά να παίξουν μελλοντικά στην πρώτη ομάδα. Προσωπικά θέλουν ακόμα και όσα παιδιά δεν τα καταφέρουν να φύγουν με τις καλύτερες των αναμνήσεων από τον σύλλογο. Να έχουν να λένε μόνο καλά πράγματα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε αυτό τον τομέα».

Για την πρώτη ομάδα: «Εικόνα αγωνιστική δεν μπορώ να έχω πλήρης, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο παιχνίδι. Από ενδείξεις και ακούσματα που έχω σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Το σημαντικότερο όλων είναι να ανέβει η ομάδα άνετα στη Φούτμπολ Λιγκ. Είναι επιθυμία και ευχή όλων μας».

 

To Top