Παπαδόπουλος στο PRESSARIS: "Δεν σηκώνει τα τηλέφωνα ο Στεφανίδης για την εκκαθάριση! Τι έγιναν τα χρήματα του Διούδη;"

Για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ Άρης,  την διαδικασία εκκαθάρισης αλλά και συμπεριφορά του Παναγιώτη Στεφανίδη τοποθετήθηκε στο PRESSARIS ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε: “Θέλω εξ αρχής να ξεκαθαρίσω τα πράγματα με τα όσα ακούγονται για το όνομά μου τις τελευταίες ημέρες.Πήρα το ρίσκο να αναλάβω, καθώς η μόνη λύση έτσι όπως είχαν τα πράγματα ήταν η εκκαθάριση της εταιρίας. Δεν στέκομαι σε καμία των περιπτώσεων τροχοπέδη στις προσπάθειες του κ. Γαλανού να ξεκινήσει η διαδικασία.  Μάλιστα, του εχω πει ότι βάζω την υπογραφή μου χωρίς κόστος.”

Στη συνέχεια τόνισε: “Για να ξεκινήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης, επιβάλλεται η προηγούμενη διοίκηση και ο πρώην πρόεδρος να μας παραδώσει την διοίκηση.  Ο κ. Στεφανίδης παραταύτα, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα του και δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε.  Μας έχει γράψει στα…παλαιότερα των υποδημάτων του και δεν βοηθάει να λυθεί αυτή η κωλυσιεργία.”

 Τέλος υποστηρίζει: “Και μέσα σε όλα αυτά κανένας δεν γνωρίζει τι έγιναν τα λεφτά του Διούδη. Το μόνο που ξέρουμε ειναι ότι έφτασαν τα χρήματα στην προηγούμενη ΠΑΕ, αλλά ποτέ δεν μάθαμε τι απέγιναν! Με παραπάνω από 200.000€ ρευστό επιπλέον, θα μπορούσαμε να αναταπεξέλθουμε ακόπερισσότερο στις υποχρεώσεις της χρονιάς που διανύουμε.”

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top