Παπαδόπουλος στο PRESSARIS: «Δύναμη από την πορεία του Άρη και τη 2η θέση! Ομάδα και κόσμος μια γροθιά»

Ο Άρης σε μια χρονιά πολλών προβλημάτων, καμαρώνει για το τμήμα βόλεϊ, για την πορεία του, για τις ελπίδες που γεμίζει την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Στο DNA του συλλόγου είναι και θα είναι οι νίκες και οι επιτυχίες…

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε το στίγμα του με δηλώσεις του στο PRESSARIS σε ότι αφορά την πορεία της ομάδας, αλλά και το παιχνίδι του Σαββάτου (7μ.μ.) με τον Ηρακλή στη Μίκρα.

Σχετικά με την πορεία της ομάδας είπε: «Όλοι βλέπουμε με χαρά ότι ο Άρης είναι στη 2η θέση. Η πορεία της ομάδας βόλεϊ στο πρωτάθλημα δικαιώνει όλους μας. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, αλλά παράλληλα παίρνουμε δύναμη»

Για την ομάδα και την προσπάθεια που έχει κάνει υπογράμμισε ότι: «Η ομάδα βρίσκεται με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Διατηρήσαμε τον ελληνικό κορμό από πέρσι, χωρίς ξένους. Έχοντας τον ίδιο προπονητή στον πάγκο προχωράμε. Η ομάδα είναι πολύ δεμένη μεταξύ της,
υπάρχει καλή χημεία και είμαστε ικανοποιημένοι από τη 2η θέση»

Για τους στόχους τόνισε: «Αρχικός μας στόχος ήταν  η 6άδα. Τώρα βλέπουμε ότι μπορούμε την τετράδα, ίσως και τον τελικό. Θα δούμε όμως. Πάμε βήμα-βήμα. Δεν κοιτάζουμε ακόμη σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Μας ενδιαφέρει να συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται και στο τέλος θα δούμε».

Για τον αγώνα του Σαββάτου είπε: «Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει το ματς με τον Ηρακλή. Πώς δηλαδή θ συνεχίσουμε τις νίκες που μας έφεραν ψηλά στην βαθμολογία. Περιμένουμε τους οπαδούς μας να γεμίσουν τη Μίκρα  και στο τέλος να πανηγυρίσουμε άλλη μία επιτυχία».

Για τη βοήθεια του κόσμου έστειλε το μήνυμα του: «Η ομάδα βόλεϊ αξίζει της συμπαράστασης όλων μας και των φίλων του Άρη. Το Σάββατο δεν παίζει ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε το μπάσκετ, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για όλους τους Αρειανούς να βρεθούν στη Μίκρα και να συμπαρασταθούν στην ομάδα βόλεϊ. Τους περιμένουμε».

 

 

 

To Top