Παπαδόπουλος στο PRESSARIS: «Θέλω να μείνω! Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Άρη και μετά οι άλλες προτάσεις»

Έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του προπονητή που θα επιλέξει η νέα διοίκηση του Άρη αναπτύσσεται τα τελευταία 24ωρα. Η επιλογή του τεχνικού ηγέτη της ομάδας είναι ασφαλώς ένα από τα ζητήματα πρώτης γραμμής για τον Δημήτρη Ηλιάδη και τους συνεργάτες του.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης, όπως είναι γνωστό, είχε μια πρώτη επαφή μέσω τηλεφώνου με τον Σούλη Παπαδόπουλο ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα. Οι δυο άντρες αρκέστηκαν σε συστάσεις δίχως να μπουν στην ουσία του πράγματος, κλείνοντας νέο ραντεβού προς τα τέλη της εβδομάδας για να συναντηθούν. Το τετ-α-τετ ίσως πραγματοποιηθεί στην Αθήνα καθώς είναι πολύ πιθανό ο πρόεδρος της ΠΑΕ να βρίσκεται στην πρωτεύουσα για άλλα θέματα (π.χ. συνάντηση με τον πρόεδρο της λίγκας Γιάννη Μώραλη). Σε αντίθετη περίπτωση θα έρθει εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη ο 46χρονος προπονητής, την ώρα που το όνομα του Γιάννη Χατζηνικολάου φιγουράρει ως το επικρατέστερο γα τον πάγκο των κίτρινων… Αυτήν τη στιγμή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Παπαδόπουλο.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον Σούλη Παπαδόπουλο ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μίλησα με τον κ. Ηλιάδη και μου ζήτησε να συναντηθούμε για να προσεγγίσουμε διεξοδικά το θέμα. Δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, αυτό θα γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή».

Στη συνέχεια επισήμανε ότι: «Είναι γνωστό ότι θέλω να παραμείνω στην ομάδα. Το έχω ξαναδηλώσει. Θα ακούσω τι έχουν να μου πουν. Προσωπικά θέλω τον Άρη πρωταγωνιστή. Για το μέγεθος του συλλόγου μόνο οι πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ικανοποιούν».

Σε ότι αφορά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τον Ηρακλή είπε: «Θέλω να τονίσω ότι πρώτα θέλω να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Άρη και στη συνέχεια να ασχοληθώ εάν δεν συνεχίζω με τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου».

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ της συνομιλίας Ηλιάδη-Παπαδόπουλου

 

To Top