ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδόπουλος: “Τα έφερε η μοίρα να ξεκινήσω κόντρα στον Άρη…”

O Νίκος Παπαδόπουλος θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη, έχοντας αναλάβει το τιμόνι του ΟΦΗ. 

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

«Βρίσκομαι στο Ηράκλειο. Είπαμε τα τελευταία πράγματα που είχαμε να πούμε με τον πρόεδρο του ΟΦΗ και ανέλαβα την ομάδα με σκοπό να τη βοηθήσω να πετύχει τον στόχο της. Έρχομαι σε μια δύσκολη στιγμή στον ΟΦΗ, έχει μείνει πίσω βαθμολογικά για να πετύχει την άνοδο, αλλά πιστεύω πολύ στις κινήσεις που θα γίνουν στις λίγες μέρες που έμειναν για τις μεταγραφές. Θα δώσω όλο μου το είναι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την ενίσχυση που θα έχει ο ΟΦΗ:

«Συμφωνήσαμε πως πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί σε κάποιες θέσεις. Θέλουμε ποδοσφαιριστές ποιότητας και με προσωπικότητα. Είναι οι τελευταίες μέρες των μεταγραφών, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να έχεις τον χρόνο να διαλέξεις παίκτες, αλλά είμαι εδώ για να κάνω αυτή τη προσπάθεια. Σε όλη μου τη καριέρα την ποδοσφαιρική και την προπονητική πάντα ήμουν στα δύσκολα».

Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο πρώτο του παιχνίδι στο πάγκο του ΟΦΗ:

«Το έφερε η μοίρα έτσι να είναι αυτό το πρώτο παιχνίδι. Ο Άρης είναι μια ομάδα που έπαιξα για πέντε χρόνια, αλλά αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για την ομάδα του ΟΦΗ:

«Την έχω παρακολουθήσει την ομάδα σε αρκετά παιχνίδια. Σε κάποια πήγε καλά, ενώ σε άλλα όπως αυτό με τη Λαμία ήταν άτυχη. Υπάρχει ποιότητα και ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ, επειδή πιστεύω σε αυτό το υλικό. Πάντα με την προσθήκη κάποιων παικτών μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της. Είναι μια δύσκολη χρονιά με καλές ομάδες. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί που είναι ο Άρης ενώ υπάρχουν και άλλες αξιόλογες ομάδες. Ήρθα σε μια ομάδα με δυναμική, ξέρω το περιβάλλον και την κουλτούρα και ήρθα για για τη βοηθήσω να ανέβει».

Για το Ηράκλειο:

«Είναι πιο όμορφο από ό,τι το άφησα. Έχω ζήσει 10 χρόνια εδώ και βρίσκω πολλούς φίλους».

Για τους συνεργάτες του:

«Έχω εμπιστοσύνη και στον εαυτό μου και στους συνεργάτες μου. Αρχικά θα είναι ο Νίκος Αμαραντίδης, ο γυμναστής που είχα και στον Ηρακλή τα τελευταία πέντε χρόνια και από το καλοκαίρι θα έρθει και ο άλλος μου ο συνεργάτης».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Έρχονται αντιμέτωπες δύο καλές ομάδες της κατηγορίας. Ο Άρης έχει ποιότητα και εγώ σκοπεύω να μάθω την ομάδα και να ακολουθήσω τη κατάλληλη τακτική για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένας ωραίος αγώνας».

To Top