ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδόπουλος: “Το δικαστήριο θα μπορούσε να είχε γίνει 1 Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της παρέμβασης των εκκαθαριστών”

Ο νομικός που υπερασπίζεται την πλευρά του Λάμπρου Σκόρδα, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε για την υπόθεση του Νέου Ρυσίου.

Αναλυτικά όσα είπε στο στο YellowRadio 92,8:

Για την διαδικασία και την απόφαση: «Αυτό που αναπτύχτηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου και αυτό που ακούγεται τον τελευταίο καιρό, είναι πως αποδόθηκε μια μομφή στον πελάτη μου(σ.σ κ.Σκόρδα) πως εξαιτίας του κωλυσιεργεί η υπόθεση σε βάρος του Άρη. Αυτό δεν μπορώ να το αντιληφθώ για το λόγο ότι 1-12-2015 όταν είχε οριστεί δικάσιμος, έκανε παρέμβαση ο συνάδελφος για λογαριασμός των εκκαθαριστών  και η νέα δικάσιμος είχε οριστεί, αν θυμάμαι καλά, ενάμιση μήνα μετά, ενώ θα μπορούσε να δικαστεί απευθείας η υπόθεση. Για ποιο λόγο είχε δοθεί αναβολή; Εμείς θέλαμε να δικάσουμε την υπόθεση και για το λόγο ότι αυτοί ήταν διάδικοι, αλλά αυτοί άσκησαν παρέμβαση. Για ποιο λόγο την άσκησαν;»

Αν μπορούσαν σήμερα να δικάσουν: «Δεν είχα άδεια, πως θα μπορούσα να δικάσω; Ο κ.Βαλεργάκης έδωσε ατομική γνωμοδότηση όχι σαν ΔΣ Θεσσαλονίκης. Ατομική γνωμοδότηση και εγώ μπορώ να δώσω. Μπορούσαμε να δικάσουμε 1/12, δεν ήμασταν εμείς που δεν θέλαμε και ξαφνικά μας έπιασε σήμερα ο «πόνος» που δεν δικάσαμε. Αν είχαμε δικάσει τότε, σήμερα θα είχαμε απόφαση».
Αν συνεχιστεί η απεργία των δικηγόρων μέχρι τις 3 Μαρτίου: «Για να μην πλανάται στην ατμόσφαιρα ότι η πλευρά Σκόρδα είναι αυτή που καθυστερεί την εκκαθάριση, κάτι που είναι άδικο, για το λόγο αυτό ,δέχθηκα στις 3 του μηνός να εκδικαστεί η υπόθεση και πήγα στον δικηγορικό σύλλογο που συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ και κατέθεσα αίτηση να μου δοθεί άδεια να δικάσω στις 3 του μηνός. Τώρα είναι στο χέρι του δικηγορικού συλλόγου αν  θα δεχθεί , αν είναι θετικός, τότε ευχαρίστως να δικάσω. Αν την απορρίψει εγώ τι να κάνω;»
Αν είναι η μοναδική νομική παρέμβαση του κ.Σκόρδα ή υπάρχει και κάτι άλλο για το μέλλον:«Αυτό δεν το γνωρίζω, μόνο ο ίδιος το ξέρει».
To Top