Παπαζαχαρίας: “Μπορούμε να το γυρίσουμε” (video)

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας μίλησε ως αρχηγός του Άρη σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και εξέφρασε την πίστη του ότι οι κίτρινοι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα, κερδίζοντας παιχνίδια και βαθμούς.

Ο Έλληνας αμυντικός είπε αρχικά πως “το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Θέλαμε τη νίκη και μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι για να τα καταφέρουμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ, έπειτα είχαμε χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, στις χαμένες ευκαιρίες” και πρόσθεσε για το μέλλον του Άρη: “Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ωστόσο είμαστε πεπεισμένοι ‘ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες και αν πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας, θα τα καταφέρουμε στο μέλλον”.

Σε ερώτηση για την παραίτηση Κατσαβάκη είπε ότι “ξέραμε από την αρχή ότι η φετινή προσπάθεια είναι δύσκολη και ότι κάθε Κυριακή θα δεχόμαστε κριτική. Όσον αφορά το θέμα Κατσαβάκη δεν έχω να πω πολλά, καθώς το τι θα γίνει είναι καθαρά απόφαση της διοίκησης”.

 

To Top