Παπαζαχαρίας: “Χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με τα νέα παιδιά στη διοίκηση…”

Για τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία είναι μια ειδικών συνθηκών προετοιμασία η φετινή. Οι λόγοι είναι γνωστοί, όμως ο Έλληνας αμυντικός δεν χάνει το κουράγιο του. Η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται με τη νέα διοίκηση είναι δεδομένη και δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, που έχει στόχο την εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα.

Ο Παπαζαχαρίας μίλησε από το Πράτο Αλό Στέλβιο για την πορεία της προετοιμασίας τονίζοντας πως: “είναι όντως μια διαφορετική προετοιμασία για μένα, αλλά και για τα νεαρά παιδιά, που πρώτη φορά συμμετέχουν σε μια τέτοια διαδικασία. Είναι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς, όμως είμαστε εμείς κοντά τους και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε για να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν καλύτερα”.

Δεν αισθάνεται… δάσκαλος όπως είπε γιατί: “ηλικιακά δεν είμαστε μεγάλοι ούτε εμείς οι παλιοί, απλά έχουμε περισσότερη εμπειρία. Προσπαθούμε να μεταδώσουμε όσα ξέρουμε στα νέα παιδιά” και πρόσθεσε πως “ο Άρης έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο. Χρειάζονται τώρα στην αρχή καθοδήγηση και από εμάς τους πιο παλιούς και από τον προπονητή. Με πολύ δουλειά και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος”.

Τα χαρακτηριστικά του φετινού Άρη θα είναι συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Παπαζαχαρία: “Πάθος, δύναμη, πολύ τρέξιμο, πρεσάρισμα σε όλους τους χώρους. Θα είμαστε μία αμυντικογενής ομάδα, αλλά να είστε βέβαιοι ότι δεν θα κλεινόμαστε για να περιμένουμε το… μοιραίο. Θα παίξουμε και επιθετικά εκεί που χρειάζεται, την κατάλληλη στιγμή, για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς”.

O Παπαζαχαρίας περιμένει και τους τρεις άνω των 24 ετών παίκτες που θα αποκτηθούν: “Λείπουν μερικά παιδιά, κάποιες μεταγραφές που πρέπει να γίνουν για να μας βοηθήσουν. Σιγά σιγά θα χτίσουμε μια αξιόμαχη ομάδα. Για τον Πουλίδο ξέρω ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Μακάρι να κλείσουν και οι τρεις παίκτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να δουλέψουμε όλοι μαζί, να μας μάθουν και να τους μάθουμε και να φτιάξουμε μια καλή ομάδα”.

Για τα προβλήματα που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως: “ο Άρης είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει εδώ, υπάρχει στήριξη από τον κόσμο. Ήταν ένα κριτήριο για μας που μείναμε ότι ο κόσμος ήταν παρών, αλλά και τα νέα παιδιά που ήρθαν στη διοίκηση μας μεταδίδουν ηρεμία και άρχισε να χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά όταν υπάρχει καλό κλίμα όπως φέτος που είμαστε όλοι Έλληνες, με Έλληνα προπονητή, μπορούν να ξεπεραστούν πιο εύκολα”.

Καταλήγοντας για τους στόχους που μπορεί να έχει ο Άρης ο Παπαζαχαρίας τόνισε ότι: “ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Εξυγίανση και γιατί όχι με τα νέα παιδιά που θα μπορούν να παίξουν, αν το πιστέψουμε, να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο”.

 

To Top