ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαζόφ: “Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Η ιστορία είναι ιστορία, αυτό δεν αλλάζει”

Ο Τίτι Παπαζόφ έπλεξε το εγκώμιο του Άρη και της σημαντικότητας της ομάδας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και υπογράμμισε πως σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι κίτρινοι παραμένουν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Βούλγαρος τεχνικός της Λέφσκι τόνισε: “Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ανταγωνιστικό. μας έλειπαν δύο παίκτες. Ξέρω ότι ο Άρης προέρχεται από ένα δύσκολο πρόγραμμα, επειδή είναι πολύ ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου κουράστηκαν κάποια στιγμή από την επιθετική άμυνα του Άρη. Είμαι χαρούμενος που περάσαμε ως πρώτοι από αυτόν τον όμιλο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για το μπάσκετ σήμερα.

Ο Άρης οργάνωσε εξαιρετικά αυτό το παιχνίδι, παρότι υπήρχε παρουσία και δικών μας φιλάθλων. έρχομαι εδώ για τέταρτη ή πέμπρη φορά. Ο Άρης είναι από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης, ανεξαρτήτως της κατάστασης που βρίσκεται. Πάντα είναι μεγάλο το κίνητρο για μια ομάδα να παίζει κόντρα στον Άρη. Λυπάμαι που δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη, εύχομαι να έχει μια καλή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η ιστορία είναι ιστορία, αυτό δεν αλλάζει”.

To Top