ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπακυριάκης: “Αίολο το οικονομικό στην Ευρωλίγκα, πιο συμφέροντα τα πράγματα στη FIBA”

Ο Άρης είναι σχεδόν τελεσίδικο ότι οδηγείται στη FIBA και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπακυριάκης επιβεβαίωσε ότι ο Νίκος Λάσκαρης θα βρίσκεται αύριο στο Μόναχο για να εκπροσωπήσει τους κίτρινους στη συνάντηση για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στην κοπή πίτας της ΕΚΑΣΘ, ο κ. Παπακυριάκης τόνισε αναφερόμενος στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ: “Ο ίδιος πήγε στη FIBA, ο ίδιος θα πάει στο Μόναχο αύριο και εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα”.

Ρωτήθηκε αν έχει υπάρξει οριστική απόφαση και απάντησε: “Οι λεπτομέρειες και πώς θα οργανωθεί αυτό το πρωτάθλημα θα ξεκαθαρίσει στο Μόναχο αύριο”.

Σε ερώτηση για το τι μέτρησε και τελικώς επιλέγεται η FIBA, ο κ. Παπακυριάκης επεσήμανε: “Αυτό θα το μάθετε από τον κ. Λάσκαρη μόλις τελειώσει αυτή η ιστορία. Θα δοθεί συνέντευξη Τύπου και θα δοθεί στο φως όλη αυτή η ιστορία”.

Για την δική του παρουσία στη συνάντηση της Βαρκελώνης από την Ευρωλίγκα σχολίασε: “Η συνάντηση έγινε για να αγοραστεί κλίμα από τον κ. Μπερτομέου. Ήταν μια συνάντηση για να αγοράσει κλίμα. Μίλησε για δύο διοργανώσεις, με 40 ομάδες. Ήταν σχετικά αίολο το οικονομικό κομμάτι, στη FIBA τα πράγματα ήταν πιο συγκεκριμένα και πιο συμφέροντα για τον Άρη. Το βλέπει προσωπικά ο κ. Λάσκαρης και η απόφαση είναι η καλύτερη για το σωματείο”.

Για το πως κρίνει την πορεία της ομάδας με βάσει τους αρχικούς στόχους που τέθηκαν από τη διοίκηση είπε: “Είμαστε πετυχημένοι. Σίγουρα θέλαμε το κάτι παραπάνω, το έδωσαν οι ίδιοι οι παίκτες αυτό. Βάσει αυτού που σχεδιάσαμε, μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε. Τα παιδιά έχουν δώσει το κάτι παραπάνω. Εντάξει, μπορεί να φωνάζουμε, μπορεί να γκρινιάζουμε, να μας πλήγωσαν κάποιες ήττες. Εγώ θεωρώ ότι αν δεν θα είμαστε στους “16” θα είναι από καθαρά δικά μας λάθη”.

To Top