ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπακυριάκης: «Κλείνει προς FIBA ο Άρης…»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και υπεύθυνος για το αγωνιστικό, Δημήτρης Πακακυριάκης, μίλησε για την επιλογή των «κίτρινων» για τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για τη συμμετοχή στη FIBA ή στην Ευρωλίγκα: «Είναι ένα θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Λάσκαρης. Αυτός ταξιδεύει στο Μόναχο, αυτός ήταν στην Ελβετία και όταν θα τελειώσει αυτή η ιστορία θα είναι και αυτός που θα το βγάλει στο φως. Κλείνει προς τη FIBA, αλλά ας μην προτρέχουμε. Θα το ανακοινώσει ο ίδιος».

Για το ενδιαφέρον της Ευρωλίγκα: «Η θέση της οικογενείας Λάσκαρη είναι να βρίσκεται ο Άρης παντού και εντός και εκτός συνόρων, όπου υπάρχει κάτι που είναι για καλό του συλλόγου και πάνω σε αυτά τα πλαίσια πήγα στην Βαρκελώνη. Ήταν μια άτυπη συνεδρίαση που έγινε μια παρουσίαση του πρότζεκτ για το κλίμα προς τις ομάδες που παρευρέθηκαν».

Για το αν υπάρχει σίγουρα διάσπαση: «Είναι αρκετά νωρίς να πούμε κάτι. Η FIBA δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στη δημιουργία διοργάνωσης, αλλά θα δούμε σύντομα τι θα γίνει. Τώρα γίνονται ζυμώσεις και στο τέλος μπορεί να τα βρουν».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Έχει γίνει θέμα τον τελευταίο καιρό η ενίσχυση της ομάδας. Ξέρουμε τι χτίσαμε και γνωρίζαμε για τα κενά της ομάδας. Είχαμε και έχουμε συγκεκριμένους στόχους και πλάνα. Στηρίξαμε και θα στηρίζουμε την ομάδα και αν γίνει κάποια ενίσχυση θα είναι πραγματική ενίσχυση και όχι για κάποια παιχνίδια. Κάνουμε κάποιες κινήσεις, αλλά όλες γίνονται με συγκεκριμένους γνώμονες. Την χημεία και το οικονομικό, να δώσουμε χωρίς να διαταράξουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Άρης είναι στο 99 και θέλουμε να τελειώσουμε σύντομα και στη συνέχεια να χτίσουμε ένα σύνολο που να το αγαπάει ο κόσμος. Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι υγιές και να βελτιώνεται συνεχώς».

Για το αν είναι η βάση για κάτι καλύτερο του χρόνου: «Σαφώς και είναι μια αρχή για του χρόνου. Λαμβάνουμε τα πάντα στην ομάδα».

Για τη διαιτησία στα παιχνίδια του Άρη: «Δεν θέλω να μιλάω με την διαιτησία. Δεν είμαι δυσαρεστημένος με τη διαιτησία, όσο παράξενο και αν ακούγεται. Μπορεί να σκεφτεί κάποιος πως στο παρελθόν μπορεί να ήταν και χειρότερα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε τον σεβασμό όλων».

To Top