ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπακυριάκης: “Ο Άρης έχει φριχτά παράπονα από την διαιτησία – Η ομάδα κατέθεσε ψυχή”

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του αγωνιστικού, Δημήτρης Παπακυριάκης, μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πολλά άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο στο YellowRadio 92,8:

Για τη νίκη του Άρη και αν συνεχίζεται το «τρίτο» ημίχρονο του ματς: «Επειδή έχω επαφές με φίλους του μπάσκετ στην Αθήνα, όλοι θεωρούν πως το βήμα που κάνει ο Άρης είναι μεγάλο. Θεωρούν πως είναι σε σωστά πλαίσια. Υπάρχουν κάποια παράπονα από πλευράς ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως ήταν κακή η διαιτησία γιατί χάθηκε ο έλεγχος. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας».

Για την ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Όλοι που είδαμε το παιχνίδι διαφωνούμε με την τοποθέτηση της ΑΕΚ, δηλαδή ότι αδικήθηκαν από τη διαιτησία. Και ο Άρης έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία και ξέρουμε τι έγινε. Γενικά, ήταν κακή διαιτησία και ας μείνουμε εκεί».
Για τη συζήτηση της απόδοσης των διαιτητών και αν συνεχιστεί το «τρίτο» ημίχρονο: «Δεν είναι καλό να συνεχιστεί το θέμα. Δεν μας αντιπροσωπεύουν γι αυτό που θέλουμε να κάνουμε στην ομάδα, αλλά και σαν προσωπικότητες».
Για την ομάδα: «Είδα μια ομάδα που κατέθεσε ψυχή. Αγωνιστικά δεν ήμασταν καλοί, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι με πολλά νεύρα και πολλά φάουλ, δεν είναι εύκολο μια ομάδα να πιάσει ρυθμό. Δεν είχαμε το ρυθμό που θα θέλαμε. Με τα δυο τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο μπήκαμε στο παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου κάναμε την μεγάλη ανατροπή. Κρατάμε την τεράστια εμφάνιση του Μιχάλη και του ευχόμαστε να αντέξει μέχρι το τέλος της χρονιάς».
Για το πρόβλημα του Πελεκάνου και πόσο δύσκολο ήταν στην διοίκηση: «Είναι παιδί κόσμημα για το Ελληνικό μπάσκετ. Εμείς έτσι τον αντιμετωπίζουμε. Ο προπονητής, η οικογένεια Λάσκαρη και όλοι στην ομάδα τον στηρίξαμε γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι».
Για την αδυναμία στα ριμπάουντ: «Έχουμε πει πως ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που στηρίζεται κάτω από το καλάθι και εμείς στην περιφέρεια. Ο Άρης είναι καλή αμυντική ομάδα και δουλεύει ομαδικά. Καμιά ομάδα δεν είναι τέλεια. Κάναμε κάποιες προσπάθειες ενίσχυσης το Νοέμβριο, αλλά θέλουμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας παίκτες που να ταιριάζουν στη χημεία. Τις αδυναμίες θα τις καλύψουμε την επόμενη χρονιά».
Για τη συνάντηση Πρίφτη-Λάσκαρη: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Ότι και να είναι, είναι καλό να το ανακοινώσει ο ίδιος».
Για την επιπλέον κερκίδα: «Σε συζητήσεις που είχαμε και στις συναντήσεις που κάναμε μας ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούμε να χτίσουμε επιπλέον κερκίδα, ούτε καν πτυσσόμενη».
Για τον κόσμο και την κ.Ευσεβίου: «Έχουμε παρατηρήσει την πολύ καλή σχέση που έχει ο κόσμος με την κ.Ευσεβίου και μας χαροποιεί».
Για τον συγκλονιστικό κόσμο στο ματς με την ΑΕΚ: «Ευχαριστώ γι αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι μοναδικό και καταλαβαίνουμε πως ο Άρης έχει το καλύτερο μπασκετικό κοινό».
To Top