ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπακυριάκης: «Ο Άρης είναι πάντα πρωτοπόρος»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Παπακυριάκης, μίλησε για τη χθεσινή κλήρωση της Basketleagueκαι το του τουρνουά «Νίκος Γκάλης».

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος Basketleague: «Δεν θα ήθελα να την χαρακτηρίσω, απλώς πιστεύω ότι αν η ομάδα πάει καλά στα πρώτα παιχνίδια θα είναι καλό για όλους και πρώτα απ’ όλα για την αισιοδοξία του κόσμου για το μέλλον. Παίζουμε προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το Κύπελλο είναι ένας στόχος για την ομάδα αρκετά σοβαρός.

Εάν κερδίσουμε θα πάμε με καλή αισιοδοξία στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και ακολουθούν άλλοι δύο δύσκολοι αγώνες, ο ένας στην Τραπεζούντα με μία πολύ καλή ομάδα και με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Είναι πάρα πολύ δύσκολοι αγώνες, χρειάζεται να έχουν όλοι το κεφάλι κάτω, να συγκεντρωθούν στο στόχο τους και εμείς σαν διοίκηση να είμαστε συνέχεια δίπλα στην ομάδα. Γιατί οι στόχοι κρίνονται στο τέλος και όχι από μία νίκη ή μία ήττα».

Για το «Νίκος Γκάλης Καπ»: «Είναι η πρόβα τζενεράλε για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, στο οποίο θα τεστάρει τις δυνατότητές της. Το «Νίκος Γκάλης Καπ» είναι ίσως το σπουδαιότερο τουρνουά στη χώρα μας και όλοι, όχι μόνο οι φίλαθλοι, το βλέπουν με ιδιαίτερη συμπάθεια. Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι η ομάδα που αγαπάει όλη η Ελλάδα και πάντα είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό μπάσκετ. Πρέπει βέβαια και ο κόσμος του Άρη να αγκαλιάσει αυτό το τουρνουά και να το στηρίξει».

To Top