ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπακυριάκης: «Το όνομα του Άρη είναι μεγάλο και στην Ευρώπη»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και υπεύθυνος για το αγωνιστικό, Δημήτρης Παπακυριάκης, μίλησε για τη σύσκεψη στη Βαρκελώνη και την επόμενη ευρωπαϊκή μέρα της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για τη συνάντηση Λάσκαρη-Μπερτομέου: «Ναι, υπάρχει συνάντηση. Τυχαία, ήμασταν στο ίδιο αεροπλάνο».

Για το ενδιαφέρον της Ευρωλίγκα για τον Άρη: «Υπάρχει έντονο φλερτ της Ευρωλίγκας για σοβαρές ομάδες. Είναι ένα λεπτό θέμα, όμως, που το χειρίζεται αποκλειστικά ο κ.Λάσκαρης. Να γίνει πρώτα η συζήτηση και βλέπουμε».

Για τη σύσκεψη στη Βαρκελώνη: «Η Ευρωλίγκα μας έκανε πρόταση να παραμείνουμε στο Γιούροκαπ. Έγινε και οικονομική πρόταση που είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια. Πριν δεν είχαν κάποιο κέρδος οι ομάδες, τώρα θέλουν να δώσουν κάτι. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι ν΄ αποφασίσουμε μέχρι το τέλος του μήνα».

Για το αν θέλουν και άλλες ομάδες ν΄ αλλάξουν διοργάνωση: «Είναι κάτι που προβληματίζει πολλές ομάδες. Θέλουν οι περισσότερες να παίξουν σε ανταγωνιστική διοργάνωση και αυτό προβληματίζει τις ομάδες για την επιλογή τους».

Για το ότι είναι τιμητικό για τον Άρη που είναι περιζήτητος: «Στόχος του κ. Λάσκαρη είναι να πηγαίνουμε όπου καλείται ο Άρης. Από εκεί και πέρα, το όνομα του Άρη είναι μεγάλο και στην Ευρώπη. Τον θέλει η Ευρώπη και θέλει ομάδες με οικονομική σταθερότητα και πλάνο για το μέλλον».

Για τον κόσμο: «Είναι συγκινητική η βοήθεια του κόσμου και στην Κηφισιά. Τους ευχαριστούμε για την στήριξη. Έχουμε γνωρίσει πολλούς οπαδούς και αγαπάνε τον Άρη πολύ».

Για το αγωνιστικό: «Δεν έπαιξε καλά στη Κηφισιά η ομάδα. Κρατάμε τη νίκη και την προσπάθεια να έρθει η νίκη. Συνεχίζουμε για να έρθουν καλύτερες εμφανίσεις».

To Top